AutóAddikt Újdonságok 2017 végén érkezik a BMW X6 M Sport Edition és a BMW...

2017 végén érkezik a BMW X6 M Sport Edition és a BMW X5 Special Edition

A Sports Activity Vehicle kategória és a Sports Activity Coupe szegmens éllovasainak sportautósan magabiztos kiállását és minden szituációban kimagasló vezetési élményét idén decembertől két csúcsminőségű felszereltségi csomag és számos exkluzív tétel nyomatékosítja.

Az álló helyzetben is letaglózó, magával ragadó kisugárzás és a bármilyen útfelületen átélhető, határtalan vezetési élmény a BMW X5 (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 3,3 – 9,6 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 77 – 224 gramm / km) és a BMW X6 (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,9 – 9,7 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 183 – 225 gramm / km) modellpáros közös védjegye. A Sports Activity Vehicle (SAV) kategória és a Sports Activity Coupe (SAC) szegmens éllovasainak portfóliója ráadásul hamarosan két új, rendkívül vonzó különkiadással bővül, amelyek egyedi stílusjegyekkel fokozzák tovább a fejedelmi modellduó exkluzivitását és sportos karakterét. A 2017 decemberétől elérhető BMW X5 Special Edition és BMW X6 M Sport Edition csúcsminőségű felszereltségi tételekkel kényezteti a bajor prémiumgyártó ügyfeleit.

A BMW X5 Special Edition egyik exkluzivitása a Dakota bőrkárpittal és fűthető első ülésekkel kiegészített M Sport felszereltségi csomag, amelyhez az ügyfelek extra költség nélkül választhatnak antracit és fekete árnyalatú Alcantara-borítást, illetve bőrözést, az üléseken BMW M emblémákkal. A különkiadáshoz az opcionális extrafelszereltség részeként a BMW Individual részleg öt különböző színű Merino bőrkárpitozása is elérhető. Sőt mi több, a BMW X5 Special Edition hő- és napálló üvegezést, valamint multifunkciós műszerfali kijelzőt is kap (a BMW X5 xDrive40e iPerformance plug-in hibrid modell kivételével). A kizárólag Németországban elérhetővé váló Special Edition különkiadás a BMW X5 modellpalettájának összes motorváltozatához megrendelhető lesz, a BMW X5 M50d modell kivételével.

A BMW X6 modell M Sport Edition felszereltségi csomagjának leglátványosabb eleme a Long Beach Blue fantázianévre keresztelt metál karosszéria-fényezés, valamint az utastér szénszálból készült dekorbetétjei. A Long Beach Blue metál fényezés alternatívájaként a Carbon Black metál és a Mineral White metál árnyalat is elérhető a modellhez. Az M Sport Edition ezen felül az M Sport felszereltségi csomag tételeit és az eltérő méretű defekttűrő abroncsokkal szerelt, 20” méretű, duplaküllő-dizájnú BMW M könnyűfém keréktárcsákat is magában foglalja. Az opcionális extrafelszereltség részeként a különkiadás alá 21” méretű BMW M könnyűfém keréktárcsák is megrendelhetők, ugyancsak duplaküllő-dizájnú változatban, eltérő méretű defekttűrő abroncsokkal szerelve. 2017 decemberétől az M Sport Edition a BMW X6 összes motorváltozatához elérhetővé válik, a BMW X6 M50d modell kivételével.