AutóAddikt Hírek A legjobb teljesítményt nyújtó Hyundai márkakereskedések Európában

A legjobb teljesítményt nyújtó Hyundai márkakereskedések Európában

MEGOSZTÁS

A Hyundai május 3-án ünnepelte és díjazta a legjobb teljesítményt nyújtó európai márkakereskedéseit. A frankfurti Union Halle-ban tartott eseményen 24 országból 168 márkakereskedést jutalmaztak kimagasló ügyfélszolgálati munkájukért és értékesítési eredményeikért. 18 márkakereskedés nyerte el a legkomolyabb elismerést: az Elnöki Díjat.

hyundai_tucson_menetproba_driving_camp_2015_autoaddikt_026

A nyertes márkakereskedésedk képviselői ismerkedhetnek meg közlebbről először Európában a vadonatúj Hyundai IONIQ modelljével. A harmadik negyedév végén piacra kerülő modell hybrid változat érkezik először a bemutatótermekbe, ezt a későbbiekben követi a plug-in hybrid és a tisztán elektromos hajtású modell. Ezzel a választékkal a Hyundai Motor az első olyan gyártó, aki egy modellben kínál ennyi alternatív hajtású motort.

“A Hyundai Motor jövőjének jelképe lett az innovatív IONIQ és ezt a márkakereskedéseink közvetítik a vásárlók felé” – mondta Thomas A. Schmid, a Hyundai Motor Europe ügyvezetője. “Üzleti kapcsolataink további erősítése és márkánk pozitív megítélése érdekében továbbra is támogatjuk minden európai márkakereskedőnket azzal is, hogy kinyilvánítjuk elismerésünket a kivételes teljesítményük iránt.”

2016-ban Elnöki Díjban részesült Hyundai márkakereskedések:

Márkakereskedés Város Ország
Autohaus Fürst Unterwart Ausztria
Moorkens Antwerpen Berchem Belgium
Hyundai Centrum Praha Prague Cseh Köztársaság
Rørbæk Biler Hjørring Dánia
Protea Meaux Franciaország
Auto Smolczyk Hattingen Németország
Autopalace Budapest Magyarország
Picca Motors Molfetta Olaszország
Autobedrijf Dirk Barten Alkmaar Hollandia
Sven Kvia Sandes Norvégia
Stawowy Bielsko-Biala Lengyelország
Tiriac Auto Bucharest Románia
Motor-Car Prešov Prešov Szlovákia
Autobinck Ljubljana Szlovénia
Fornells Motor Fornells de la Selva Spanyolország
Svenska Motor Skövde Svédország
Faust Auto Hinwil Svájc
Daly’s Garage Belfast Egyesült Királyság

A Hyundai Motor mindenhol kifogástalan szolgáltatást kíván nyújtani, megbecsülve a vásárlói visszajelzéseket. 31 országban rendszeres teljesítmény értékelés folyik az értékesítés és a szerviz területén egyaránt. Az értékesítési számok mellett a minőségi mutatók is fajsúlyosak az összértékeléskor. Országonként pusztán egyetlen márkakereskedés érdemelheti ki az Elnöki Díjat. Ennek elnyeréséhez a jók között is a legjobbnak kell lenni.