AutóAddikt Hírek Kategóriájának legnépszerűbb autója a SEAT Alhambra

Kategóriájának legnépszerűbb autója a SEAT Alhambra

MEGOSZTÁS

A SEAT Alhambra a 2015-ös év abszolút győztese. A Maxivan kategóriában a legjobb cégautóvá, az egyterűek szegmensében pedig a legnépszerűbb taxivá választották. Ehhez most még az Auto Trophy 2015 cím járul a Van/MPV Import kategóriában.

seat-alhambra-elismeres-auto-trophy-2015-autoaddikt

Az autóipar egyik legelismertebb kitüntetése, az Auto Trophy. A SEAT az új Alhambra modelljéért a Van/MPV Import kategória 2015. évi Auto Trophy díját nyerte el. „Az Auto Trophy azért oly különleges kitüntetés számunkra, mert a nyerteseket egész Németország autórajongói választják. Ezzel a címmel ismét bebizonyosodott, milyen népszerű a SEAT Alhambra” – mondta Dr. Andreas Offermann, a SEAT értékesítési és marketing igazgatója, aki szemmel láthatóan büszkén vette át a díjat.

A SEAT Alhambra nyerte az Auto Trophy 2015-öt

Az Alhambra az olvasók körében a legnépszerűbb egyterű. 26 autós szaklap olvasóit és a Bauer Media Group számos internetes portáljának felhasználóit kérték, hogy szavazzanak postai úton vagy e-mailben. 6 nemzetközi és 17 nemzeti kategóriában így 74.921 olvasó és internet-felhasználó döntött az „Auto Trophy 2015” esetében.

Sokan közülük különösen az Alhambra iránt lelkesedtek. Ez tulajdonképpen nem csoda, hiszen a SEAT ezzel a típussal már 2014-ben is eladási rekordot ért el. Innováció, élvezetes vezetés, kiváló használati érték és biztonság – ezek azok a tulajdonságok, amelyek az Alhambra új nemzedékét is leginkább jellemzik. Meggyőző koncepciója a legnagyobb mértékű funkcionalitást és a legmodernebb technológiát egyesíti kiváló minőséggel és kidolgozással.