AutóAddikt Magazin Lada Granta lett az idei ezredik eladott autó a Duna Autó Zrt-nél

Lada Granta lett az idei ezredik eladott autó a Duna Autó Zrt-nél

A Duna Autó Zrt. már az első negyedévben értékesítette idei ezredik új autóját. A pár nappal ezelőtt átadott jármű egy lángvörös Lada Granta volt, melyet magánvásárló vihetett haza.

„A magyar piac növekvő aktivitásának köszönhetően idén már jóval korábban elérhettük a bűvös, ezres darabszámot. Cégünk úgy számol, hogy ebben az évben jelentős mértékben bővülhet a hazai piac az újonnan forgalomba helyezett személyautók terén” – jegyezte meg Szabó Emese, a Duna Autó Zrt. értékesítési igazgatója.

A családi vállalkozásként működő Duna Autó Zrt. közel három évtizede foglalkozik újautó értékesítéssel, ennek köszönhetően meghatározó szereplőnek számít Magyarországon. A cég vásárlói között fele-fele arányban vannak magánszemélyek és céges ügyfelek

„Büszkék vagyunk arra, hogy számos magasan kvalifikált vásárlót tudhatunk ügyfeleink között. Továbbá olyan közismert személyiségek is minket választottak, mint Szűcs Judit, Gáspár László vagy Bebe, de a televíziós műsorvezetők és riporterek is bíznak a szakértelmünkben, így például Vámos Erika, Máté Krisztina, Bárdos András és Gönczi Gábor is ügyfeleink közé tartozik” – tette hozzá a Duna Autó Zrt. kereskedelmi vezetője.