AutóAddikt Magazin Meggyőző 4×4 Toyota-ajánlatok a hétvégi FeHoVa kiállításon

Meggyőző 4×4 Toyota-ajánlatok a hétvégi FeHoVa kiállításon

MEGOSZTÁS

A Toyota 4X4-es modelljeire vonatkozó, a hónap végéig érvényes hazai egyedi ajánlatokkal készült a hétvégi FeHoVa (Fegyver, horgászat és vadászat nemzetközi kiállításra.

Az ezen a területen világszinten vezetőnek tartott Toyota teljes hazai 4×4 meghajtású modellportfólióját kiállítja az e hétvégén megrendezésre kerülő FeHoVa kiállításon. A tavalyi évben Magyarországon rendkívüli sikereket elérő, januárban pedig értékesítéseit megduplázó márka modelljeire kíváncsi látogatók így megtekinthetik a kategóriateremtő, vadonatúj C-HR-t épp úgy, mint a tavalyi évtől már hibrid hajtással is elérhető RAV4, a magyarországi pickup szegmenst 47,3%-os részesedéssel domináló Hilux, valamint a legendás Land Cruiser modelleket egyaránt.
A Toyota ráadásul az említett modellekre vonatkozó egyedi ajánlatokkal is készült a rendezvényre, amelyek egészen a hónap végéig érvényesek, miközben az Országos Magyar Vadászkamara tagjai részére egész évben egyedi kedvezményt kínál a márka.

RAV4

A kategória úttörője két évtizedes pályafutása során a világ egyik legnépszerűbb szabadidőautójává vált. A modell sikere pedig 2017-ben is folytatódik! A kivételes képességű összkerékhajtásnak köszönhetően a RAV4 minden körülmények között magabiztos marad, hiszen a különleges Integrált Menetdinamikai Rendszer (IDDS) akár szélsőséges útviszonyok közt is maximális teljesítményt és tapadást biztosít. Mindemellett a teljesítményt alacsony fogyasztású, korszerű motorok, köztük a tavaly óta elérhető hibrid meghajtás adja.

LAND CRUISER

A Land Cruiser-t a világon mindenütt sokra becsülik, hiszen már hat évtizede bizonyítja minőségét, tartósságát és megbízhatóságát. Terepjáró tulajdonságának kiválóságát a vásárlók töretlen elégedettsége tanúsítja; alvázas építésével, élvonalbeli technológiájával és biztonságával, valamint kompromiszszumokat nem ismerő komfortjával a Land Cruiser mára élő legendává vált.

HILUX

A világ egyik legnépszerűbb pick-up modellje agy hasmagasságának, robusztus futóművének és a kapcsolható hátsó differenciálzárból eredő magabiztos off-road képességeinek köszönhetően
egyszerűen megállíthatatlan. A szilárd alváz tekintélyes erőt és tartósságot kölcsönöz a Hilux-nak, amely bárhová erőlködés nélkül elszállítja rakományát. A munkára, erdőjárásra vagy kalandtúrára egyaránt tökéletes Hilux a világ legkeményebb terepein bizonyított már, amely a modell kiemelkedő értéktartását eredményezi.

C-HR

A Toyota vadonatúj, kategóriateremtő kupé crossovere a formabontó, trendi dizájnt ötvözi a negyedik generációs, forradalmi hibrid technológiával, míg a négykerék meghajtású változat a terepen is megállja a helyét.