Site icon AutóAddikt

447 autóval segíti a Kia a foci EB-t

A Kia Motors Corporation több száz autót bocsátott az UEFA (Union of European Football Associations, Európai Labdarúgó-szövetség) rendelkezésére, ezzel támogatva a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság (UEFA EURO 2016) lebonyolítását. A június 10-én kezdődött torna hivatalos járműflottájának átadó ünnepségére a franciaországi Saint-Denis stadionban került sor.

A négyévente megrendezett bajnokság hivatalos támogatójaként a Kia Motors összesen 447 autóból álló flottával gondoskodik a nemzeti válogatottak, a bírók, a rendezők, a küldöttek, valamint a VIP vendégek szállításáról a bajnokság időtartama alatt. A Hyundai-Kia Motors és az UEFA képviseletében több mint nyolcvanan vettek részt a Saint-Denis-ben megrendezett ünnepségen.

Az Európa-bajnokság hivatalos autóipari partnereként a Kia biztosítja a szervező bizottság részére a torna során használt járműveket. A 447 darabból álló flottát olyan modellek alkotják, mint a Sportage, az Optima szedán, a Sorento, a Carens, a Soul, valamint a kizárólag Európában forgalmazott cee’d modellcsalád.

A hivatalos flottán túl a Kia az Európa-bajnokság teljes időtartama alatt, napi 24 órában kínálja asszisztencia szolgáltatását, és különböző szolgáltatásokkal gondoskodik a hivatalos járművek vezetőinek és utasainak biztonságáról és kényelméről.

„A Kia Motors és az UEFA között 2008 óta fennálló együttműködésnek köszönhetően az Európa-bajnokság folyamatosan fejlődhetett, és mára a világ egyik legnagyobb sporteseményévé vált.” – mondta az átadó ünnepségen Guy-Laurent Epstein, az UEFA Events SA marketing igazgatója. „Igazán hálásak vagyunk a Kia Motors támogatásáért. Akárcsak mi, ők is arra törekszenek, hogy a lehető legkiválóbban végezzék munkájukat. Ezt nyilvánvalóvá teszi a rendelkezésünkre bocsátott, kiváló flotta, amely lehetővé teszi számunkra a program zökkenőmentes lebonyolítását, és fokozza mobilitásunkat. Bízunk benne, hogy a Kia Motors és az UEFA Európa-bajnokság közötti együttműködés révén a Kia is növelni tudja eladásait, és tovább erősítheti márkaarculatát.”

„Az UEFA Európa-bajnokság a világ egyik legnagyobb labdarúgó kupája, amelynek eseményeit több millió rajongó követi nyomon.” – mondta Yong-Won (Bryan) Cho, a Kia Motors Corporation külpiaci marketing csoportjának alelnöke. „A Kia összes munkatársát lelkesedéssel tölti el, hogy hozzájárulhat egy olyan, rendkívül népszerű sportesemény megszervezéséhez, amely világszerte közelebb hozza az embereket a márkához, és közvetíti kiváló minőségű gépkocsikat gyártó vállalatunk értékrendjét.”

Az UEFA EURO 2016™ kezdetét megelőzően a Kia egy sor olyan rendezvényt és eseményt hirdetett meg, amelyek arra biztatják a közönséget, hogy a bajnokság során aktívan támogassák kedvenc válogatottjaikat.

A KIA valóra váltja az álmot: magyar kisfiú adhatja át a hivatalos meccslabdát a mai válogatott meccsen

A Kia Motors a labdarúgó-Eb hivatalos támogatójaként 2016 tavaszán írt ki pályázatot 10 és 14 év közötti gyerekeknek. A pályázat nyertesei az Eb mérkőzésein vihetik pályára, és adhatják át a mérkőzések hivatalos labdáját. Több száz magyar pályázó közül választottuk ki a fiatalt, aki a mai Ausztria-Magyarország mérkőzésen ebben a szerencsében részesülhet.

A nyertes Bunevácz Bence, 13 éves kaposvári focista, a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia ifjú reménysége. Bence 6 éves kora óta focizik, ötszörös diákolimpiai megyei bajnok, egyesületi csapatával számtalan tornát nyert, ötször legjobb játékos, hatszor gólkirály lett. Álma, hogy tagja lehessen a magyar fociválogatottnak, és világszinten is ismert játékossá váljon.

Exit mobile version