Site icon AutóAddikt

A BMW Welt átfogó programsorozattal készül a Müncheni Nemzetközi Autószalon részeként

2021. szeptember 6-12. között a BMW Welt a BMW Group elektromos mobilitásra, gazdasági körforgásra és fenntarthatóságra összpontosító tevékenységeit előtérbe helyező munkaműhelyekkel és foglalkozásokkal, a FUTURE FORUM falai között életre hívott élő digitális beszélgetéssel, testközeli mikromobilitási koncepciókkal, izgalmas tesztpályákkal, jövőbe vezető tárlatvezetésekkel és egy különleges filmélménnyel kíséri végig az idei év legnagyobb autóipari kiállítását.

Workshop-ok, mélyreható elemzések, digitális beszélgetés és egész családot megmozgató programok – egytől egyig a fenntarthatóság, a gazdasági körforgás, az elektromos mobilitás és a mikromobilitás témaköreire épülve: a BMW Welt változatos és inspiráló programsorozattal készül a Bajorországban első ízben megrendezendő Müncheni Nemzetközi Autószalonra (IAA Mobility 2021). Szeptember 6-12. között az autószalon látogatói, München lakosai és a kíváncsi érdeklődők a BMW Welt területén életre hívott számtalan programon keresztül a személyes mobilitás jövőképébe nyerhetnek betekintést. Ez idő alatt a BMW Welt reggel 9:00 óra és este 20:00 között várja a látogatókat.

Középpontban a gazdasági körforgás: munkaműhelyek, digitális beszélgetés és megindító gondolatok

A nemzetközi autószalonok (IAA) történetében idén kerül sor először olyan munkaműhely beindítására, amely a gazdasági körforgás témakörét boncolgatja. A BMW Welt Junior Campus falai között megrendezendő, „RE:BMW Circular Lab“ névre keresztelt műhelyben a 12 év fölötti látogatók 35 perces előadások keretei között tapasztalhatják meg testközelből a gazdasági körforgást, megismerve a KÖRFORGÁS NÉGY HŐSÉT, majd használt műanyagból újrahasznosított, funkcionális termékeket előállítva. A fenntarthatóság és a gazdasági körforgás a FUTURE FORUM koncepcióját is áthatja. Szeptember 9-én 18:00 órakor itt az üzleti és politikai élet szakértői hívják meg a látogatókat egy ingyenes, élő digitális beszélgetésre.  „A jövőnk visszaszerzése: zárjuk be a kört, indítsuk be a gazdasági körforgást” című beszélgetés a gazdasági körforgás lehetőségeibe és kihívásaiba enged betekintést. A FUTURE FORUM német és angol nyelven harmincpercenként előadásokat is indít, amelyek három témakört ölelnek fel: „Úton az emisszió-mentes mobilitás felé”, „Könnyed járműtöltés – a jövő elektromos” és „A gyártástól az újrahasznosításig: fenntarthatóság a BMW Group-nál”.

A mikromobilitási élmény és a tárlatvezetések

A BMW Welt előcsarnokában és szabadtéri területein izgalmas mikromobilitási élmények gondoskodnak a látogatók kíváncsiságának kielégítéséről. A nagyvárosi közlekedés témakörében megalkotott innovatív mobilitási koncepciók bemutatása mellett az elektromos BMW rollerek, X2City rollerek és sok más is kipróbálható lesz az erre épített tesztpályákon. A kézzelfogható élményeket tárlatvezetések övezik majd, a hétnapos programsorozat csúcspontja pedig egy különleges filmélmény lesz, amelyben a nézők egy fantasztikus virtuális világba csöppenhetnek és egyedülálló élményt élhetnek át. Naponta többször indulnak majd német és angol nyelvű tárlatvezetések, amelyeket a BMW i, a BMW M és a BMW Luxury égisze alatt harmincperces betekintések is kísérnek.

A BMW Welt átfogó programsorozatáról ide kattintva olvashatnak bővebb információkat: https://www.bmw-welt.com/en/iaa-mobility-2021.html

A BMW Welt átfogó programsorozatának áttekintése

Középpontban a gazdasági körforgás: munkaműhelyek, digitális beszélgetés és megindító gondolatok

RE:BMW Circular Lab munkaműhely a BMW Welt Junior Campus falai között

Élő digitális beszélgetés a FUTURE FORUM színpadán szeptember 9-én

BMW Welt FUTURE FORUM előadások

BMW Welt tárlatvezetések a Müncheni Nemzetközi Autószalon ideje alatt

Tárlatvezetések a BMW Weltben (30 percesek)

Betekintések a BMW i, a BMW M és a BMW Luxury égisze alatt (30 percesek)

Exit mobile version