Site icon AutóAddikt

A Genesis bejelentette a Shell Recharge Solutions által működtetett egyedi Genesis Charging programot

A Genesis Motor Europe ma jelenti be a Genesis Charging programot, egy exkluzív szolgáltatást, amely az ügyfelek számára problémamentes elektromos töltési megoldást kínál.

A Shell Recharge Solutions, az intelligens elektromos járműtöltési megoldások terén vezető szerepet betöltő vállalat a Genesis számára biztosítja a teljes töltési ökoszisztéma megoldásait, például a töltőalkalmazás gerincét és a töltőpontok hardverét. A helyszíntől függetlenül zökkenőmentes töltési élményt nyújtó Genesis Charging újabb bizonyítéka a márka elkötelezettségének a fenntartható és teljesen összekapcsolt prémium elektromos élmény nyújtása iránt.

A Shell Recharge Solutions-szel együttműködve a Genesis Charging több mint 35 európai országban több mint 300 000 nyilvános töltőponthoz biztosít egyszerű hozzáférést az ügyfelek számára. Az egyszerűség a kulcs, hiszen egyetlen alkalmazás szükséges a gyors és egyszerű töltéshez ezeken a helyeken. A csomag részét képezi egy egyedülálló 5 éves IONITY előfizetés, amely támogatott töltési díjakat biztosít a 350 kW-os ultragyors töltőkből álló IONITY hálózat használatakor.

Melanie Lane, a Shell Recharge Solutions Europe vezérigazgatója elmondta: „Nagy örömmel támogatjuk a Genesis Motor Europe-ot az európai piacon való ambícióik megvalósításában, és ahogyan tovább növekszik, úgy kísérjük majd vezetőiket az e-mobilitás útján, támogatva töltési igényeiket otthon és útközben is, együtt vezetve az alacsony szén-dioxid-kibocsátású jövőt.”

Ez a holisztikus megközelítés kiterjed a stresszmentes fizetési módra is, amelynek keretében egyetlen számlát kapunk minden töltési alkalomra, míg a dedikált ügyfélszolgálati csapat a nap 24 órájában és az év 365 napján áll rendelkezésre, hogy sürgősségi ügyfélszolgálatot nyújtson. A töltőalkalmazás a Genesis és a Shell Recharge közös márkájú alkalmazása, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára a töltési tarifák azonnali elérését és a töltések nyomon követését, valamint a legközelebbi elérhető töltőpont gyors megtalálását a helyszínre vezető útvonal megrajzolásának lehetőségével.

A Genesis Charging az otthoni töltésre is kiterjed: elérhetővé válik egy teljes körű otthoni töltési csomag, amely egy teljesen telepített intelligens töltőpontot és ügyfélszolgálatot tartalmaz. A töltőponthoz a telepítéstől az online kapcsolt szolgáltatásokig egy teljes körű szolgáltatáscsomag tartozik, amely a fizetési funkciók és az adatbecslések további funkcióit teszi lehetővé. A Genesis márkájú Shell Recharge fejlett töltő egy teljesen csatlakoztatott egység, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy az otthoni töltéseket ugyanazon Genesis Charging alkalmazás segítségével könnyen nyomon követhessék és programozhassák.

Dominique Boesch, a Genesis Motor Europe ügyvezető igazgatója elmondta: „Azért választottuk a Shell Recharge Solutions partnerét, hogy ügyfeleink számára Európa-szerte kiterjedt hálózatot biztosítsunk. Ráadásul a Shell Recharge Solutions a miénkhez hasonló ügyfélközpontúságot képvisel, elkötelezetten küzd az elektromos autók elterjedése előtt álló akadályok leküzdéséért, és zökkenőmentes élményt nyújt az ügyfeleknek, beleértve a teljes hálózathoz való hozzáférést egyetlen alkalmazás és töltőkártya használatával.

„A Genesis ügyfelei teljesen integrált és erőfeszítés nélküli elektromos vezetési élményben részesülnek majd. A Genesis 2022-ben három elektromos autót fog piacra dobni, és várakozással tekintünk a Shell Recharge Solutions-szel való partnerségünk fejlesztése elé ebben az izgalmas évben, és azon túl is, hogy ügyfeleinknek olyan töltési megoldást kínáljunk, amely megfelel az életstílusuknak. Egy egyszerű alkalmazás és egy egységes számlázási folyamat segítségével, amely segít a teljes töltési folyamat racionalizálásában, a Genesis Charging megerősíti elkötelezettségünket az iránt, hogy a Genesis ügyfelei élvezhessék a legnagyobb luxusukat, az időt.”

A Genesis Motor Europe és a Shell Recharge Solutions számos olyan innovációban fog együttműködni, amelyek felhasználóbarátabb töltési élményt nyújtanak az elektromos járművek vezetőinek, például a Genesis infotainment rendszerébe integrált funkciókat, amelyek támogatják a Shell Recharge nyilvános roaming hálózatában található töltőpontok keresését.

A Genesis Charging 2022 júniusától lesz elérhető, a GV60 és az Electrified G80 vásárlói a konfigurációs folyamat részeként megtekinthetik az ajánlat részleteit, segítve ezzel, hogy az integráció a lehető legzökkenőmentesebb és legegyszerűbb legyen. Mivel a rugalmasság a lényege, a tulajdonosok más töltőpont-üzemeltetők (CPO-k) töltőpontjait is használhatják majd. A Genesis Motor Europe és a Shell Recharge Solutions közötti partnerség a Shell és a Hyundai Motor Company közötti szélesebb körű egyetértési megállapodás része.

Az elektromos autók tulajdonosainak életét megkönnyítendő a Genesis olyan újításokat kíván bevezetni járműveiben, mint a Plug and Charge bevezetése.

A GV60 bemutatását követően a Genesis még ebben az évben további két tisztán elektromos hajtású modellt fog piacra dobni. 2025-től minden új Genesis jármű tisztán elektromos lesz, és a Genesis 2030-ra 100%-ban zéró emissziós márkává válik. Emellett a Genesis folytatja az innovációt, hogy 2035-re elérje a szén-dioxid-kibocsátás nettó nulláját.

Amellett, hogy a Genesis ügyfelei 5 évig díjmentes Ionity-előfizetést kapnak, a Genesis ügyfelei a piacon elérhető legjobb töltési díjakat élvezhetik az Ionitynél:

Country of Charging Station LocationRate (incl. local VAT)
Netherlands0,26 EUR/kWh
Belgium0,26 EUR/kWh
Luxembourgn/a
Germany0,25 EUR/kWh
Austria0,26 EUR/kWh
Switzerland0,27 CHF/kWh
France0,26 EUR/kWh
United Kingdom0,24 GBP/kWh
Ireland0,26 EUR/kWh
Norway2,75 NOK/kWh
Sweden2,88 SEK/kWh
Denmark2,00 DKK/kWh
Finland0,27 EUR/Minute
Spain0,26 EUR/kWh
Italy0,26 EUR/kWh
Croatia2,50 HRK/kWh
Slovenia0,26 EUR/kWh
Czech Republic7,26 CZK/kWh
Slovakia0,26 EUR/kWh
Poland1,05 PLN/kWh
Liechtensteinn/a
Latvia0,26 EUR/kWh
Lithuania0,26 EUR/kWh
Estonia0,26 EUR/kWh
Hungary95,25 HUF/kWh
Romanian/a
Portugal0,07 EUR/kWh
Monacon/a
Greecen/a
Exit mobile version