Site icon AutóAddikt

Jeles elismerést zsebelt be az új Audi Q7 és A6 Avant

Az Audi Q7 3.0 TDI quattro az AUTO TEST magazin 2016-os szavazásának összesített győztese. A sportos SUV modell mellett az Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra a Felső középkategória mezőnyének legjobb ár/érték-arányú modelljeként aratott sikert.

A szakértőkből álló zsűri elsősorban az Audi Q7 3.0 TDI quattro innovatív műszaki megoldásait méltatta Berlinben, közülük is mindenekelőtt a prémium SUV-modell által a könnyűszerkezetes építés, a hajtásrendszer, a futómű, illetve a kijelző- és kezelési koncepció területein kínált technikákat. V6-os aggregátja leginkább óriási vonóerejével és színvonalas gazdaságosságával, új fejlesztésű adaptív futóműve pedig sportosságával és kényelmével bizonyult meggyőzőnek. A Q7 utastere – amint a zsűri kiemelte – szintén számos innovatív technikát tartalmaz, mint például az Audi virtual cockpit, amely a vezető számára minden fontos információt nagyfelbontású kijelzőfelületén jelenít meg. Mindemellett a legkorszerűbb vezetői segédrendszerek legújabb generációja is rendelkezésre áll, amelyek a biztonságos és gazdaságos közlekedésben segítik hatékonyan a vezetőt.

Az Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra a „Felső középkategória” mezőnyében a legjobb ár/érték-aránnyal került a zsűri értékelésének élére. A business-kombi gazdaságos hajtásrendszerével és megbízhatóságával bizonyult meggyőzőnek. Mindemellett az A6 2.0 TDI ultra kedvező üzemanyag-fogyasztásával tűnik ki vetélytársai közül.

Az AUTO TEST szerkesztősége a kiválasztott modellek megbízhatóságát és minőségét értékeli minden kategóriában, mintegy 500 modellről szolgálva vásárlási tanácsokkal.

Exit mobile version