Site icon AutóAddikt

Új projekt: DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés

Manapság, amikor már inkább élveznek prioritást napi aktualltások terén az online kiadványok, kifejezetten üde színfolt, amikor a nyomtatott sajtó tud újat, egyedit villantani. A DeAgostini kiadványok pontosan ezt az üde színfoltot jelentik a palettán.

Külön öröm volt számunkra, amikor az Autóaddikt szerkesztőségét megkereste a DeAgostini ügynöksége, hogy építsük meg legújabb projektüket, a klasszikus Wartburg 353-ast. Természetesen igent mondtunk, mert szeretjük az old- és youngtimereket, szeretünk írni róluk, rengeteg „valód” projektünk fut, és még modellezni is szoktunk. Szóval ideális felkérés ez, főként, hogy a nyolcvanas évek egyik meghatározó autóját, a Warburg 353-at építhetjük meg.

A DeAgostini Wartburg 353 1:8 méretarányban kerül összerakásra. Ez azt jelenti, hogy kifejezetten méretes lesz a modell, majd’ 60 centiméter hossza jóval masszívabb, mint az átlagos autómodelleké. Gondoljunk csak az 1:18-as méretezésre, már az is tökély és nagynak számít.

A DeAgostini híres arról, hogy rettentő részletgazdag modelleket forgalmaznak, nem csak autós téren. Viszont az autómodelljeik lenyűgözőek, gondoljunk csak a közelmúltban indított Ikarus 260 vonalukra. Nincs (nem lesz) ez másként az új projektsorozantunk főszereplőjeként domborító Wartburg 353 esetében sem.

Minden héten érkezik majd DeAgostini kiadvány. Az előfizetést ajánljuk egyébként olvasóinknak, mert így egyrészt pénzt lehet megtakarítani, másrészt a házhozszállítás nagyon kényelmes tud lenni. Nem beszélve arról, hogy külön kedvezményekben, meglepetésekben részesülnek a felhasználók. A DeAgostini Wartburg 353 kifutási ideje nagyjából 100 lapszám lesz, úgyhogy érdemes lesz várni a postást.

Induljon hát az új exkluzív projekt, így a valódi autók megújítása, szerelése mellett mostantól modellezni is fogunk komoly szinteken.

Rendeld meg ezt a fantasztikus kiadványt  a kiadó weboldaláról a link segítségével, használd a WARTBURGAUTOADDIKT promóciós kódot és élvezd az előfizetéssel járó előnyöket!

Exit mobile version