Site icon AutóAddikt

Az új Toyota Auris a 85. Genfi Autószalonon mutatkozik be

A hamarosan megnyitó Genfi Autószalonon (Salon International de l’Auto, március 3-15.), a Toyota bemutatja az új Auris Hatchback és Auris Touring Sports modelleket.

Az új Toyota Auris formavilága formai és presztízs részletekkel gazdagodott,  továbbfejlesztett utasteret, és új kényelmi és biztonsági berendezéseket is kapott.

A Hybrid marad az új Auris lelke, mely immár a legfontosabb erőforrás ebben a modellcsaládban és az eladások felét tette ki 2014-ben Európában. Mindezek mellett az új benzin és dízel motorok előfutára is, melyeknek középpontjában a hatékonyság és a teljesítmény áll, és garantálják a tökéletes megoldást, függetlenül attól, hogy mely motortípust kedveli a vásárló.

A tavalyi AYGO és Yaris bemutatót követően az egyidejű új Toyota Auris és Avensis leleplezéssel befejeződött a Toyota legfontosabb modelljeinek megújítási folyamata Európában. Az Auris és az Avensis egymás mellett készül a Toyota gyártó üzemében, az angliai Burnaston-ban.

A Toyota sajtótájékoztatója a Genfi Autószalonon március 3-án 12:15-kor a 4-es csarnokban lesz. Magyarországon az új Toyota Auris teljes modellválasztékkal 2015. júniusában mutatkozik be.

Exit mobile version