AutóAddikt Újdonságok Az új Toyota Auris a 85. Genfi Autószalonon mutatkozik be

Az új Toyota Auris a 85. Genfi Autószalonon mutatkozik be

A hamarosan megnyitó Genfi Autószalonon (Salon International de l’Auto, március 3-15.), a Toyota bemutatja az új Auris Hatchback és Auris Touring Sports modelleket.

toyota_auris_genfi_autoszalon_2015

Az új Toyota Auris formavilága formai és presztízs részletekkel gazdagodott,  továbbfejlesztett utasteret, és új kényelmi és biztonsági berendezéseket is kapott.

A Hybrid marad az új Auris lelke, mely immár a legfontosabb erőforrás ebben a modellcsaládban és az eladások felét tette ki 2014-ben Európában. Mindezek mellett az új benzin és dízel motorok előfutára is, melyeknek középpontjában a hatékonyság és a teljesítmény áll, és garantálják a tökéletes megoldást, függetlenül attól, hogy mely motortípust kedveli a vásárló.

A tavalyi AYGO és Yaris bemutatót követően az egyidejű új Toyota Auris és Avensis leleplezéssel befejeződött a Toyota legfontosabb modelljeinek megújítási folyamata Európában. Az Auris és az Avensis egymás mellett készül a Toyota gyártó üzemében, az angliai Burnaston-ban.

A Toyota sajtótájékoztatója a Genfi Autószalonon március 3-án 12:15-kor a 4-es csarnokban lesz. Magyarországon az új Toyota Auris teljes modellválasztékkal 2015. júniusában mutatkozik be.