Site icon AutóAddikt

A Peugeot a 85.Genfi Autószalonon

A Peugeot márka törekvéseit és eredményeit tükrözi a márka különleges, innovatív standja, amely az idei évben, a 85. Genfi Autószalonon fogadja a látogatókat. A Peugeot az elmúlt évben világszinten 5,4%-os, a kínai és az európai piacok fejlődését messze felülmúló növekedést produkált.

A 2600 négyzetméteren páratlan formatervezéssel kialakított stand idén az Onyx tanulmányban megismert kettős, egymástól éles vonallal elválasztott, emblematikus fekete-réz árnyalatba öltözik. A Peugeot standon három tanulmányautót, a Peugeot 2008 DKR-t és 23 másik modellt állítanak ki, köztük a világon először itt látható új Peugeot 208-at. Mindössze három évvel a bevezetése után a Peugeot kínálat – ezidáig közel egymillió példányban értékesített – best-sellere megújult formában jelentkezik, és az egyik legfontosabb újdonság a Peugeot háza táján.

A genfi autószalon is markánsan tükrözi, hogy a Peugeot rendíthetetlenül folytatja az exkluzívabb modellkínálat kialakítására irányuló törekvéseit, amit három kiállítási terület szemléltet:

Exit mobile version