AutóAddikt Újdonságok A Peugeot a 85.Genfi Autószalonon

A Peugeot a 85.Genfi Autószalonon

A Peugeot márka törekvéseit és eredményeit tükrözi a márka különleges, innovatív standja, amely az idei évben, a 85. Genfi Autószalonon fogadja a látogatókat. A Peugeot az elmúlt évben világszinten 5,4%-os, a kínai és az európai piacok fejlődését messze felülmúló növekedést produkált.

peugeot_308_gt_004

A 2600 négyzetméteren páratlan formatervezéssel kialakított stand idén az Onyx tanulmányban megismert kettős, egymástól éles vonallal elválasztott, emblematikus fekete-réz árnyalatba öltözik. A Peugeot standon három tanulmányautót, a Peugeot 2008 DKR-t és 23 másik modellt állítanak ki, köztük a világon először itt látható új Peugeot 208-at. Mindössze három évvel a bevezetése után a Peugeot kínálat – ezidáig közel egymillió példányban értékesített – best-sellere megújult formában jelentkezik, és az egyik legfontosabb újdonság a Peugeot háza táján.

A genfi autószalon is markánsan tükrözi, hogy a Peugeot rendíthetetlenül folytatja az exkluzívabb modellkínálat kialakítására irányuló törekvéseit, amit három kiállítási terület szemléltet:

  • A GT Line pólus az egyéniség és a dinamizmus megtestesülése a Peugeot felfogásában, a Peugeot 208, 308, 508 és RCZ kínálatában egyaránt megjelenő, vagyis a modellpalettán átívelő új változat;
  • A teljesítményre kihegyezett Sport pólust a Peugeot 308 & 308 SW GT, az RCZ R, a szériaváltozatot a kivételes versenytapasztalattal felvértezett 208 GTi by Peugeot Sport, valamint a Dakarból frissen érkezett, lenyűgöző Peugeot 2008 DKR alkotja;
  • A Technikai pólus, ahol a márka összes műszaki tudását, tapasztalatát felhasználva kifejlesztett új EAT6 automatikus váltóé és az új motoroké a főszerep: a korszerű PureTech, BlueHDi és THP Euro 6 motorok közül 20, a saját kategóriájában elnyerte a Best in Class címet.