AutóAddikt Újdonságok Egyedi készlet a Ford GT még optimálisabb személyre szabásához

Egyedi készlet a Ford GT még optimálisabb személyre szabásához

A Ford Performace különleges megrendelő kitet állított össze, hogy a vadonatúj Ford GT vásárlóinak megkönnyítse autójuk személyre szabását.

Azok, akiknek pályázatát elfogadták, egy készletet kapnak, amiben valós formában is megismerhetik szupersportkocsijuk részletmegoldásait, a külső fényezéstől kezdve a féknyergek színén és a kárpitok anyagán át egészen a karosszériára festett versenysávokig.

A Ford GT dizájn-csapata többet akart nyújtani a hagyományos online autókonfigurátorok szolgáltatásánál, ezért a készletekben elhelyezték a válaszható elemek pontos miniatűr változatát, amelyek ugyanabból az anyagból – például karbonszálból – készültek, mint a valódi autóban. A kitben minden belső kárpit színmintája megtalálható, és persze egy darab is abból a csúcsminőségű bőrből vagy Alcantara szövetből, ami a vadonatúj Ford GT utasterét burkolja.

Minden készletben elhelyezték a külső fényezések mintáit is, méghozzá cserélhető sávozással, hogy a vásárlók minden lehetséges változatot kipróbálhassanak. A karosszéria-makettek mellett a kicsinyített kerekek is helyet kaptak, természetesen különböző fényezésű féknyergekkel.

“A Ford GT megrendelő készlet fontos szerepet játszik a vásárlás folyamatában” – mondta el Henry Ford III, a Ford Performance globális marketing-igazgatója. “E csúcsminőségű kit segítségével a Ford GT vásárlói száz százalékosan átélhetik a rendelés örömét. Az élethű szín- és anyagmintákon keresztül fizikailag is megtapasztalhatják mindazt, amit majd új szupersportkocsijuktól várhatnak.”

A készlet dobozának kilincse mellett egy mélyedés található, ahol a tulajdonosok elhelyezhetik autójuk alvázszám-táblájának másolatát. Amikor a gyár besorolja az ügyfél megrendelését, elkészítik ezt a táblamásolatot, és elküldik a tulajdonosnak.