AutóAddikt Hírek Kettős győzelmet aratott az Alfa Romeo Giulia modell a SPORT AUTO díjátadóján

Kettős győzelmet aratott az Alfa Romeo Giulia modell a SPORT AUTO díjátadóján

A SPORT AUTO magazin olvasói két kategóriában is az olasz sportszedánra voksoltak. Az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio csúcsmodell a 100000 eurónál nem drágább, sorozatgyártású szedánok/kombik osztályában sorban harmadik alkalommal szerezte meg az első helyezést.

Az Alfa Romeo Giulia Veloce a 75 000 eurónál nem drágább, sorozatgyártású szedánok/kombik kategóriájában bizonyult a legjobb importmodellnek.

Az Alfa Romeo Giulia a SPORT AUTO magazin olvasóinak kedvence. A 2019. évi „SPORT AUTO díj” közönségszavazásán két kategóriában is az élre jelölték az olasz sportszedánt. Ahogy 2017-ben és 2018-ban, a 375 kW (510 LE) teljesítményű V6-os benzinmotorral szerelt Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio zászlóshajó idén is győzni tudott a „100 000 eurónál nem drágább, sorozatgyártású szedánok / kombik” kategóriájának import osztályában. A 206 kW (280 LE) teljesítményű Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo Veloce pedig a magazin olvasóinak döntése alapján a 75 000 eurónál nem drágább, sorozatgyártású szedánok/kombik szegmensében bizonyult a legjobb importmodellnek.

„A SPORT AUTO díj pontosan érzékelteti a sportautók piacán uralkodó és változó trendeket. Ezért különösen nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt három év során az Alfa Romeo Giulia nem kevesebb mint öt alkalommal ért el itt kategóriagyőzelmet” – mondta a stuttgarti díjátadó ünnepségen Cristina Mauri, az Alfa Romeo és Jeep márkák marketing vezetője. „A SPORT AUTO magazin olvasói ismét bizonyították az olasz formatervezés és menetdinamika iránti rajongásukat. Sportos típusainkkal – élükön a közelmúltban megújult Alfa Romeo Giuliával – a jövőben is táplálni fogjuk bennük ezt a lelkesedést.”

A SPORT AUTO magazin idén huszonhetedik alkalommal szervezte meg olvasói szavazását. Ennek keretében több mint 12 300 olvasó választotta ki kedvenceit. 18 sorozatgyártású méretosztályban 275 modellre szavazhattak, kiegészítve az importautó választással. A szervezők emellett további tíz tuning-kategóriában is várták az olvasók voksait.