AutóAddikt Újdonságok Sportos küllemmel domborít az új Mitsubishi L200

Sportos küllemmel domborít az új Mitsubishi L200

Európában a nagyközönség még tavaly márciusban, a 85. Genfi Autószalonon találkozhatott először a sportos Mitsubishi pickup legújabb, ötödik generációjával. A modellsorozat legújabb tagja már elérhető Magyarországon, s hamarosan tesztre is fogjuk.

mitsubishi-l200-2015-autoaddikt-2

A kifejezetten sportcélú haszonjárműnek tervezett vadonatúj Mitsubishi L200 egyszerre kínálja egy személygépkocsi kényelmét, illetve egy pickup használati értékét és megbízhatóságát. Az új L200 magánjellegű, illetve üzleti célú felhasználásra egyaránt tökéletesen alkalmas, és a helyi igényekhez optimalizált karosszéria-, motor- és hajtáslánc kínálattal jelent meg Magyarországon.

 

Az új L200 minden modellváltozata az elődjénél tágasabb és kényelmesebb utasteret kínál, ugyanakkor nem csökkent a plató befogadó képessége. Vadonatúj, 2,4 literes, 154/181 lóerős 4N15 MIVEC dízelmotorral, valamint új 6 sebességes manuális és új 5 fokozatú automata sebességváltóval is rendelhető, amelyek növelik a teljesítményt, azonban a korábbiaknál kevesebb karbantartást igényelnek. Az új modell alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás mellett kisebb mértékű környezeti terhelést garantál, miközben a továbbfejlesztett proaktív és passzív biztonsági elemek megfelelnek korunk legmagasabb követelményinek is.

mitsubishi-l200-2015-autoaddikt-1

A vadonatúj, sportos Mitsubishi L200 pickup 2015. szeptemberétől kapható a Mitsubishi márkakereskedésekben.

Előző cikk25 százalékos növekedést mutat a SEAT értékesítése három évre visszamenően
Következő cikk[TESZT] Opel Insignia Sports Tourer Cosmo 1.6 CDTI ecoFLEX – a takarékosság mintaképe