AutóAddikt Magazin Szépségversenyen vesz részt a Lexus LC

Szépségversenyen vesz részt a Lexus LC

A Lexus LC részt vesz a szeptember 4-én megrendezésre kerülő Chantilly Arts & Elegance Richard Mille rendezvény autós szépségversenyén, majd pedig ott lesz ott lesz a szeptember 29-én nyíló Párizsi Autószalonon is.

lexus-lc-500-2016-autoaddikt-002

Miután ellátogatott Spanyolországba, Hollandiába, Németországba és az Egyesült Királyságba, a Lexus új luxuskupéja, a lenyűgöző LC szeptemberben Franciaországban folytatja európai turnéját (#LCOnTour).

A Lexus LC szeptember negyedikén vesz részt az idén harmadszor megrendezésre kerülő, neves Chantilly Arts & Elegance Richard Mille rendezvényen. A nemzetközi jelentőségű esemény első számú programja a Concours d’Elegance autókiállítás, ahol az Lexus LC is megmutatja lenyűgöző formatervét. Mindössze néhány héttel később, szeptember 29-én veszi kezdetét a Párizsi Autószalon, ahol az LC ismét színpadra áll, hogy október elsejétől megcsodálhassák a kiállítás látogatói.

A Lexus LC, a Lexus márka kétajtós zászlóshajója 2017 tavaszától kapható kétféle hajtáslánccal. A full hybrid LC 500h 3,5 literes V6-os benzinmotort és a Lexus vadonatúj Multi Stage Hybrid rendszerét kapja meg, amely minden eddiginél közvetlenebb gázreakciókat kínál, és ezáltal hamisítatlan sportautós menetteljesítményeket tesz elérhetővé. A Lexus LC 500 5.0 V8 benzinmotorja a luxuskategóriában világújdonságnak számító, frissen kifejlesztett, tízfokozatú automata sebességváltóhoz csatlakozik. Az LC a legelső olyan Lexus modell, amely a közvetlenebb, egyszersmind kifinomultabb vezetési élményt kínáló, vadonatúj GA-L padlólemezre épül.