AutóAddikt Hírek 2015 crossovere a Nissan Qashqai a BusinessCar szerint

2015 crossovere a Nissan Qashqai a BusinessCar szerint

A BusinessCar, az Egyesült Királyság vezető cégautó-hírportálja a Nissan Qashqait tüntette ki az Év Crossovere címmel.

nissan_qashqai_1_6_dci_2014_002

A crossover szegmens egyre szorosabb mezőnye ellenére a brit gyártású modell – az Egyesült Királyság ötödik legkelendőbb autója – nyerte el a díjat.

A díj nagy elismerést jelent a Nissan és a Qashqai számára, hiszen a zsűri tagjai a flotta üzletág szakértő olvasói közül kerültek ki.

A bírákat a Qashqai rendkívül sokoldalú vonzerején kívül a modell magas maradványértéke, alacsony fenntartási költségei, praktikus kialakítása, kiváló hatékonysága és csúcsminősége győzte meg.

A díjátadáskor Paul Barker, a BusinessCar szerkesztője a következőket elmondta: „Ez a modell döntő szerepet játszott az egyre népszerűbb crossover kategória kialakulásában – és az erősödő versenytársak ellenére még ma is hozza a formáját! Mindig előrukkol valami még ütősebbel, ami az elmúlt évek kimagasló sikerei fényében még inkább lenyűgöző.”

A díjat besöprő Qashqai néhány hete nyerte el a What Car? magazin Legjobb kis szabadidő-autó címét; immár zsinórban harmadik alkalommal. A modellt emellett a What Car? magazin a 15 és 25 ezer font közötti árkategória legjobb ár-érték arányú autójának választotta.

 Barry Beeston, a Nissan Motor (GB) Ltd. vállalati értékesítési igazgatója kifejtette: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Qashqai – a flottakezelők és cégautó-használók körében rendkívül népszerű modell – ilyen sikereket ér el. Az ehhez hasonló díjak, melyek odaítélői valódi flottakezelők és flottaautó-felhasználók, különösen fontosak a számunkra, hiszen ez azt jelenti, hogy a Qashqait választó flottamenedzserek és sofőrjeik a mindennapjaik során elégedetten használják járműveinket.”