AutóAddikt Újdonságok A DanubeTruck bemutatja az új Iveco Daily Hi-Matic modellt valamint az Astra...

A DanubeTruck bemutatja az új Iveco Daily Hi-Matic modellt valamint az Astra járműcsaládot

A DanubeTruck alig egy éve, tavaly nyáron kezdte meg az Iveco haszongépjárművek teljes körű értékesítését Magyarországon.

iveco_daily_hi_matic_autoaddikt

A vállalat idén kínálati offenzívába kezd: egy májustól júliusig tartó, 8 különböző helyszínt érintő rendezvény sorozat – egy országos roadshow – keretében mutatják be az általuk forgalmazott új modelleket, köztük a Van of the Year 2015 elismerést kiérdemelt Iveco Daily járműcsalád különböző változatait. A rendezvényhelyszínekre kilátogató közönségnek első ízben lesz lehetősége kipróbálni a nyolcfokozatú automata váltóval szerelt Iveco Daily Hi-Matic modelleket.

A DanubeTruck az elmúlt évben átvette az Iveco márkához tartozó járművek importját, valamint nagy- és kiskereskedelmi értékesítését. „az mögöttünk hagyott rövid időszakban is komoly eredményeket értünk el és bizakodva nézünk a jövőbe, hiszen az Iveco modelljei szilárd alapot biztosítanak fejlődésünkhöz” – foglalja össze az elmúlt hónapok eredményeit Molnár Tamás, a DanubeTruck ügyvezetője.

A roadshow során minden kétséget kizáróan az új Daily Hi-Matic vonzza majd a legtöbb érdeklődőt. A kis- és nagyüzemek, vállalkozók és iparvállalatok legstrapabíróbb áruszállítójának új változatában – kategóriájában egyedülálló módon –nyolcfokozatú automata sebességváltó kapott helyet. Ez a megoldás kiemelkedő hatékonyságot és üzemanyag-megtakarítási lehetőséget biztosít az üzemeltetőnek, miközben a gépjármű-vezető maximális vezetési élményben és kényelemben részesül – ez pedig fokozza a biztonságot. A jármű 2,3 és 3 literes motorokkal készül, teljesítménye elérheti a 205 lóerőt, forgatónyomatéka pedig a 470 Nm-t. Az új hajtáslánc a 7,2 tonna összgördülő tömegű változatokhoz is rendelhető. A leggyakoribb felhasználási területeknek megfelelően az ügyfelek a Hi-Matic Urban, a Regional és az International felszereltségi szintek közül választhatnak.

Újdonságként jelenik meg a cég választékában az Astra nehézteherautó márka, amelynek haszongépjárműveit többnyire külszíni fejtéseken, sóder- és homokbányákban használják. Ezek a járművek nagyon robosztusak, tökéletes választásnak bizonyulnak a nehéz és különleges alkalmazásokra. Az Astra az erő, a teherbírás és a sokoldalúság szinonimája.

Az új modellek bemutatása mellett a DanubeTruck átfogó és személyre szabott ajánlatokkal is kedveskedik ügyfeleinek. A legnépszerűbb Daily-k a Magyar Nemzeti Bank növekedési hitelprogramján keresztül nyújtott kedvező hitelkonstrukcióval is elérhetők. A Daily modellekre három évre vagy 300.000 kilométerre szóló teljes körű garanciát valamint négy éves korig vagy 160.000 megtett kilométerig tartó ingyenes tervezett karbantartást biztosítanak.

Egy másik akció keretén belül a DanubeTruck ötven százalékos kedvezménnyel kínál ügyfeleinek eredeti Iveco alkatrészeket az összes járműcsaládhoz.

Ilyen és ehhez hasonló akciók várják a DanubeTruck meglévő és jövőbeni ügyfeleit az 1975-ben alapított Iveco negyven éves jubileuma alkalmából. Ez kellő indok arra, hogy az ügyfelek számára az évforduló apropójából személyre szabott megoldásokat nyújtson.

De nemcsak az ügyfelek állnak a középpontban, az Iveco elkötelezetten figyel a környezet védelmére is. Földgázüzemű, CNG-vel hajtott járműveivel az Iveco egyike azon kevés gyártóknak, akik a földgázt, mint alternatív üzemanyagot már régóta használják. A vállalat az egyetlen olyan haszongépjármű-gyártó, amely minden kategóriában kínál CNG-vel hajtott járműveket. A DanubeTrucknál egy CNG Daily kisteherautó és egy CNG Stralis nyerges vontató várja – az akár hosszabb tesztre is vállalkozó – érdeklődőket.

Minderről bővebb információ található a DanubeTruck nemrégiben megújult honlapján (www.danubetruck.hu). Az aktualitások ezen kívül a Facebookon (facebook.com/IvecoHU) is nyomon követhetők. „Érdemes figyelni honlapunkat, havonta új ajánlatokkal és kedvezményekkel rukkolunk elő” – tette hozzá az ügyvezető.

A DanubeTruck azzal is le kívánja tenni névjegyét a haszongépjárművek világában, hogy támogatja a FIA European Truck Racing Championship kamionos Európa-bajnokság – Shell Hungary Truck Fest hungaroringi futamát. A kamionok látványos versenyére hosszú, majd 25 éves szünet után kerül sor idén ősszel ismét a mogyoródi pályán.

Az Iveco roadshow május 26-tól július 21-ig tart. A haszonjárműveket ez idő alatt nyolc helyszínen, hat városban mutatják be: Budapesten, Debrecenben, Kisigmándon, Miskolcon, Pécsen és Szegeden. A rendezvénysorozat szlogenje: „Benvenuto” – ez nemcsak afféle szófordulat: a DanubeTruck leendő vagy meglévő ügyfeleit, vendégeit és minden érdeklődőt szeretettel vár rendezvénysorozatán.