AutóAddikt Újdonságok A Lamborghini Huracán Tecnica dinamikusan debütál pályán és aszfalton is

A Lamborghini Huracán Tecnica dinamikusan debütál pályán és aszfalton is

A Lamborghini Huracán Tecnica június végén a spanyolországi Valenciában tartotta dinamikus premierjét közúton és versenypályán egyaránt, ahol a legújabb Lamborghini Huracán modell kezelhetőségét és teljesítményét minden környezetben próbára tette.

A szupersportautó három lelkét – könnyű mindennapi vezethetőség; sportos vezetési élmény; és nagy teljesítményű pályanapokra szánt autó – Valencia belvárosában, a spanyol hegyi utakon és a Circuit Ricardo Tormón fedezték fel.

A Tecnica egyedülálló tulajdonságai egy sportos, életstílusos szupersportkocsit eredményeznek, amely egyaránt használható közúton és versenypályán. A Tecnica a Huracan STO motorját és pályára való alkalmasságát veszi át, hogy egy hátsókerék-hajtású, hátsókerék-kormányzású autót hozzon létre, 10 kg-os súlycsökkentés mellett; 30 CV teljesítménynövekedés; továbbfejlesztett aerodinamika; a hátsó leszorítóerő 35%-kal nőtt; és a légellenállás 20%-kal csökkent a Huracan EVO hátsókerék-hajtású modellhez képest.

A közvetlen kormányzás és a nyomatékvektorálás, a módosított Performance Traction Control rendszer, a Bridgestone gumiabroncsok, Potenza Sport közúton és Potenza Race versenypályán, valamint a speciális dinamikus beállítások sportos, élvezetesen vezethető autóvá teszik a Huracan Tecnica-t. Az új HMI olyan funkciókkal egészíti ki a Huracan Tecnica-t, mint a navigációs rendszer, az autókereső és az állapotjelentés integrált Amazon Alexával, a telemetria, a fedélzeti napló és a What3Words funkció, hogy minden nap a legjobbat nyújtsa.