AutóAddikt Hírek LIQUI MOLY A LIQUI MOLY főnyereménye, a Hyundai i30N Ausztriába megy

A LIQUI MOLY főnyereménye, a Hyundai i30N Ausztriába megy

Nagy pillanat Markus J. számára. Az osztrák nyerte a #MyLiquiMoly-Moment nyereményjátékban a Hyundai i30N-t. Az általa beküldött képet a világ minden részéről beérkezett több, mint 4000 pályamű közül sorsolták ki. 

Luca Engstler, a LIQUI MOLY Team Engstler versenyzője a TCR International Seriesben és Peter Baumann, a LIQUI MOLY marketingvezetője az osztrák Markus J.-nek a LIQUI MOLY versenydizájnban pompázó Hyundai i30N-t a kenőanyaggyártó üzemi területén adja át. Markus J., aki az előző nap a testvérével érkezett a 700 km-re található lakhelyéről, leírhatatlanul örül a nyereménynek: „Még el sem tudom hinni igazán. Leírhatatlan!” A szerelő és autórajongó az új i30N-je volánjánál úgy érezheti magát, mint egy igazi versenyző. A 25 éves nyertes a Facebookon értesült a kenőanyagmárka nyereményjátékáról. „Már régóta feliratkoztam a LIQUI MOLY-ra és természetesen szakmai okok miatt is követem a tartalmakat”. Markus J. nem sokáig habozott, és beküldte saját LIQUI MOLY pillanatát, ezzel biztosítva részvételét. „Az aktuális autóm – egy öreg Peugeot 106 – már maga mögött tudhat néhány évet, amint az a nyertes képen is látható”. Ezen a Peugeot-ja látható egy langyos nyári estén, amint egy túlméretezett szívószállal egy LIQUI MOLY hordóból motorolajat „kortyol”. Markus J. a saját italával úgy ül a 106-os mellett, mint egy haver. „Igen, a Peugeot már régóta az útitársam. Ez a munkaautóm. Megválni a nyeremény ellenére sem fogok tőle. A Hyundai i30N egyelőre a hétvégi autóm lesz. Kár volna a munkára elpazarolni. Most viszont örülök a hazaútnak.” 

A nyereményjátékra a nagy Best Brand Kampány 2020 keretében kerül sor. A kenőanyag-specialista hét hónapon keresztül vonzó ajándékokat sorsol ki. A markáns megjelenésű autós nyereményjáték júniusban kezdődött. A Hyundai i30N a LIQUI MOLY Team Engstler csapatbeli Luca Engstler versenyautójának az alapja. A márka rajongóit világszerte felkérték, hogy fényképezzék le saját LIQUI MOLY pillanatukat, és küldjék be azt. A világ minden részéről több, mint 4000 kép érkezett be a német olaj- és adalékgyártóhoz. A pályaművek közül egy zsűri válaszotta ki a 150 legjobb képet. A nyertest végül kisorsolták. A következő nyereményjáték, amely a MotoGP motorverseny-sorozatról szól majd, már készen áll a rajtra. 

A LIQUI MOLY és Luca Engstler osztozik Markus J. nyeremény feletti örömében, és mindenkor jó és biztonságos utat kívánnak. 

Előző cikkToyota Land Cruiser J55, azaz a Vasdisznó
Következő cikkÍme, a Toyota RAV4 Hybrid Black Edition