AutóAddikt Hírek LIQUI MOLY A 2021-es könnyűatlétikai Európa-bajnokságot LIQUI MOLY szponzorálja

A 2021-es könnyűatlétikai Európa-bajnokságot LIQUI MOLY szponzorálja

A LIQUI MOLY fokozza az élsport melletti elkötelezettségét a könnyűatlétikai EB-n. A 36. Fedettpályás Európa-bajnokság március 5. és 7. között kerül megrendezésre a lengyelországi Toruń városában.

A 2019-es minszki EB-hez hasonlóan a DNA-val (Dynamics New Athletics) egy különleges formátum válik a fedettpályás EB részévé. Hat ország – köztük Németország – atlétái egy tíz sportágat felölelő, kétórás mérkőzés keretében küzdenek meg egymással. A legtöbb sportágban győzelmet arató atléták nyerik meg a mérkőzést. 

Az EB „hivatalos partnereként” a kenőanyag-specialista logója a kamerák főbeállítása mentén négy banneren lesz, a célegyenesben, valamint az atléták bemelegítési területén lesz látható. Ezen felül a stadionban található videófalon látható lesz a német cég reklámszpotja. A csomagot az EB-rendező minden kommunikációs tevékenységébe történő integráció teszi teljessé. 

A kenőanyag-specialista élsportban való szerepvállalása közismert. Peter Baumann marketingvezető a következő magyarázatot fűzi hozzá: „A sportszponzorálás jól illeszkedik a márkánkhoz. A kiemelkedő sportolókhoz hasonlóan a LIQUI MOLY-nál mi is mindig a legjobbat hozzuk ki magunkból. A széles médiavisszhangot arra használjuk, hogy növeljük márkánk ismertségét.”

Előző cikkEljött a nagyon sportos Lexus modellek ideje?
Következő cikkGyorsabb és fenntarthatóbb: a Ford és a Hermes együttműködése intelligens összehangolást biztosít az autós és gyalogos futárok között