AutóAddikt Magazin Átadták a Drogerie Markt nyereményjáték fődíját, egy Nissan Micra-t

Átadták a Drogerie Markt nyereményjáték fődíját, egy Nissan Micra-t

Halmosi Mónika Sopronból nyerte a DM 2014 decemberében futó online játékában a fődíjat, a fehér Nissan Micra-t.

palkovics_peter_nissan_micra_drogerie_markt

Mivel minden kvíz játék újabb esélyt jelentett a nyerésre szinte naponta felmentem a játék oldalára és megválaszoltam a kérdéseket. Valójában csak a kisebb értékű kozmetikai termékek megnyerése tűnt reális célnak, az autóról álmodni sem mertem” – mondta Halmosi Mónika az átadás alkalmával.

Halmosi Mónika férjével és két kicsi gyermekével Sopronban él, és férjével mindketten gépjárműipari beszállító cégnél dolgoznak. A családban eddig csak egy autó volt, de a nemrég született második gyermek miatt már épp egy második autó megvásárlásán gondolkodtak. Nem is jöhetett volna jobbkor a Micra, amely így leggyakrabban az édesanyát és két gyermekét fogja szolgálni.

A nyeremény átadása március 20-án, Budapesten a Duna Autó Nissan szalonjában történt ünnepélyes keretek között.

„Jó látni azt az örömöt, amellyel Mónika és férje átvette az új autót. Biztos vagyok benne, hogy sokáig fogja szolgálni őket a Nissan Micra, és ideális lesz számukra második autóként a város körüli közlekedésben. Az időzítés sem lehetett volna jobb. Örömmel hallom, hogy a család épp egy második autón goldolkodott. A két kisgyermekkel az így megmaradt pénzt biztosan lesz mire költeni” – nyilatkozta Palkovics Péter, a Nissan PR és Marketing menedzsere.