AutóAddikt Exkluzív DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés projekt DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés – 18. lapszám: akkumulátor, akku tartó, ablakmosó...

DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés – 18. lapszám: akkumulátor, akku tartó, ablakmosó tartály összeszerelés

Remekül haladunk a DeAgostini Wartburg 353 1:8 összszerelésével – most kezdtük szinte, és már a 18. lapszámnál járunk. Ezúttal az akkumulátort, annak tartókonzolát, és ezek közvetlen környezetét raktuk össze.

Elsőként az akkumulátort felcsavaroztuk a tartóra, majd a hihetetlenül élethű sarukat helyeztük fel a pozitív és negatív pólusokra. Mindezek végeztével jöhetett az ablakmosó tartály, konkrétan a kupak, illetve a szivattyú behelyezése.

Itt nem volt kiomondottan egyszerű dolgunk, ugyanis mérhetetlenül apró csavarokkal kellett rögzítenünk alulról a kupakot, illetve a szivattyút.

A felcsavarozás után ráhúztuk az akku saruira a megfelelő kábeleket, majd a szivattyúház végződéseire az átlátszó gumicsöveket. Így lett teljes az összkép, és végeztünk is a 18. lappal.

Rendeld meg ezt a fantasztikus kiadványt  a kiadó weboldaláról a link segítségével, használd a WARTBURGAUTOADDIKT promóciós kódot és élvezd az előfizetéssel járó előnyöket!