AutóAddikt Exkluzív DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés projekt DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés – 19. lapszám: a hőcserélő modul összeillesztése

DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés – 19. lapszám: a hőcserélő modul összeillesztése

DeAgostini Wartburg 353 1:8 sorozatunkban most a hőcserélő modult szereljük össze.

Alapvetően nem volt különösebben nehéz a feladat, hiszen pár, relatíve nagyobb részelemet kellett eggyé varázsolnunk. A fő elemhez először hozzáillesztettük a bal- és jobb oldali leágazást (erre jöttek később csövek, bal és jobb), majd 1-1 csavarral erősítettük meg a tartást.

Ragasztottunk is: a csomagban kaptunk egy kétoldalas ragasztószalag-darabot, ezzel applikáltuk fel a hőcserélő rácsát.

Az alsó részre a fékfolyadék tartálya is felkerült, belepattintva az alsó részt, amelyre majd később a kétkörös rendszer csövei kerülnek. Miután végeztünk ezzel, mehetett a két, bal és jobb oldali cső felerősítése – ez azért jóval egyszerűbb, mint a kis átmérőjűm vékony verziók.

Lezárásként pedig a házra felraktuk a záró-takarólemezt, majd csavarral rögzítettük két helyen, és ezzel elkészültünk a 19-es szám tartalmával.

Rendeld meg ezt a fantasztikus kiadványt  a kiadó weboldaláról a link segítségével, használd a WARTBURGAUTOADDIKT promóciós kódot és élvezd az előfizetéssel járó előnyöket!