AutóAddikt Hírek Elismerésben részesült az új Volkswagen Tiguan, Touran és BUDD-e

Elismerésben részesült az új Volkswagen Tiguan, Touran és BUDD-e

A Volkswagen az idei évben háromszoros győztesként zárta a Plus X innovációs díjátadót (Plus X Award) és két kitüntetéssel jutalmazták az iF dizájn díjkiosztón (iF Design Award). Így az új Tiguan, Touran modellek és a BUDD-e tanulmány öt rangos innovációs és formatervezési elismeréssel gazdagodott.

volkswagen-tiguan-2016-dijazas-autoaddikt

A Plus X díj, amely a világ legjelentősebb technológiai, sport és lifestyle innovációs díja, az idei évben három Volkswagen modell erényeit ismerte el. Az új Tiguan és Touran modellek a Kiemelkedő minőség, formaterv, könnyű használhatóság és funkcionalitás (High Quality, Design, Ease of Use and Funcionality) területén részesültek elismerésében, míg az Innováció és formatervezés (Innovation and Design) díjat a márka úttörtő BUDD-e tanulmánya kapta. Utóbbi a las vegasi CES (Consumer Electronic Show) januári rendezvényén került az érdeklődés középpontjába.

Az iF nemzetközi zsűrije is elismerésben részesítette a Volkswagen modelljeit, amikor a kompakt MPV kategóriában szereplő Touran és az új Tiguan formatervét jutalmazták a 2016-os iF dizájn díjjal (2016 iF Design Award). A kitüntető cím a világ egyik legrangosabb nemzetközi formatervezési elismerése, amely a kiemelkedő termékterveket fémjelzi immár több, mint 60 éve.