AutóAddikt Hírek Erős startot vett 2016-ban a Ford haszonjármű kínálata

Erős startot vett 2016-ban a Ford haszonjármű kínálata

A Ford idén januárban összesen 919 járművet értékesített Magyarországon, mely szinte darabra megfelel a tavalyi év azonos, kiemelkedően eredményes időszakában elért eredménynek, és 12.7 százalékos piacrészesedést jelent.

ford_mondeo_2_0_scti_teszt_autoaddikt_008

„A januári értékesítésünk legjelentősebb eredménye a haszonjármű kategóriában piacvezető Transit modellek sikere. A különböző Transit modellváltozatokból összesen 273 darab talált gazdára, valamint a felső-közép kategóriás Mondeo remek évkezdete: a tavaly megújult modellből januárban 158 darabot értékesítettünk, ami több, mint a duplája a tavalyi év hasonló időszakban elért eredményének” – mondja Dalos Attila, a Ford magyarországi kereskedelmi igazgatója

„A Transit modellek iránt továbbra is erősen érdeklődnek a flottavásárlók, és a NHP folytatásával idén még több megrendelés várható” – avat be Dalos Attila. „A haszongépjármű-piac legnagyobb szereplőjeként biztosak vagyunk abban, hogy a program meghosszabbítása nemcsak a haszongépjármű kereskedelemnek, de gazdaságnak általában is jó hír.”