AutóAddikt Magazin Friss dizájn, fenntartható minőség: íme, a 2022-es MINI Lifestyle Kollekció

Friss dizájn, fenntartható minőség: íme, a 2022-es MINI Lifestyle Kollekció

Áprilisban a MINI hamisítatlan stílusát hordozó termékek új árnyalatokkal, anyaghasználattal és mintázatokkal válnak elérhetővé a brit prémiummárka rajongói számára.

Szokatlan, felelősségteljes és mindig nyitott az új ötletekre – a MINI ezen alapelvek mentén fordul rá az autóipar jövője felé vezető útra. Ahogyan a 2022-es MINI Lifestyle Kollekció is, amely egyszerre csúcstechnológiás és hagyományőrző. Az új divat-, poggyász- és kiegészítő termékek utánozhatatlanul egyedi stílust képviselnek, miközben példátlan kivitelezési minőségükkel és lelkiismeretesen összeállított anyaghasználatukkal egytől egyig a fenntarthatóság üzenetét hordozzák.

Az újdonságok árnyalatai és mintázatai a MINI legújabb különkiadásainak jellegzetes stílusjegyeit idézik. A Sage árnyalatú ruhaneműket, táskákat és kiegészítőket a MINI Clubman modellhez megrendelhető Untold Edition különkiadás tónusai inspirálták.

A látványos dizájn a geometriai mintázatok és a párhuzamos vonalak harmóniáját kelti életre Black, White és Chili Red, a hálózatról tölthető MINI modellek sajátjaként alkalmazott Energetic Yellow, illetve az új Brass színekben, amely ugyancsak a különkiadások kifejező karosszéria- és utastér-kialakítását tükrözi.

A prémium minőségű anyaghasználatnak és kivitelezésnek köszönhetően a 2022-es MINI Lifestyle Kollekció termékei hosszan tartó élményeket garantálnak. A portugál biopamutból készülő ruhaneműk, a prémium minőségű újrahasznosított anyagokból készülő kiegészítők és a természetes anyagok ráadásul a friss termékpaletta fenntarthatóságát élteti. Az Urban sorozat táskáinak és esernyőinek gyártása során teljes egészében újrahasznosított PET palackokból előállított poliésztert, a kollekció kézzel készített napszemüvegjei esetében pedig biológiailag lebomló acetátot használtak. A készítők most először a MINI modellekbe szerelt ülések sorozatgyártásakor keletkező bőrhulladékokat is felhasználták, egyedi kulcstartó-medálokat formázva belőlük.

Biopamut és újragondolt stílus: az új ruhaneműk

A 2022-es MINI Lifestyle Kollekció ruházati termékei között elsősorban biopamutból készült pólókat, pólóingeket és pulóvereket találnak a márka rajongói. A MINI Graphic Wordmark női póló a kényelmes viseletet Sage árnyalatú, biopamutból készült prémium minőséggel egyesíti, az elején látványos dizájnelemekkel. Hasonló árnyalatban készült a MINI Striped Binding Zip női pulóver is, amely nyakrésznél is csíkos dizájnt, mellrésznél pedig fehér márkaemblémát visel. A kimagasló kényelemről ez esetben prémium minőségű zipzár és átlós gyapjúszerkezetű, puha biopamut gondoskodik. A biopamutból készült MINI Striped Collar férfi pólóing kisugárzását ugyancsak nagymértékben meghatározza az új Sage árnyalat, amelyhez gallérrésznél visszafogott csíkos dizájn, nyakrésznél fekete gombfészek, mellrésznél pedig fehér márkaembléma társul.

Örök kedvencek a MINI hamisítatlan stílusában: új termékek a legkisebb rajongóknak

A biopamutból készült, zipzárral és nagyméretű első zsebbel ellátott MINI Wordmark Circle Zip gyerekpulóver azonnal a legkisebb MINI-rajongók kedvencévé válik. A többféle méretben, kétféle árnyalatban elérhető pulóver hátrészét kör alakú háttér elé nyomtatott MINI felirat díszíti. A MINI Graphic előke-szett eközben a legfiatalabb MINI-rajongóknak készült. A szettet háromféle, más-más színű és mintázatú, de egyaránt biopamutból készült előke alkotja: a kedves bulldog, az autómintázat és a színes grafika minden étkezést divatossá – és könnyebben takaríthatóvá – varázsol.

A MINI mobilitási családjának legújabb tagjával a márka minden rajongója egy lépéssel a többiek előtt járhat: megérkezett a trendi MINI roller, amely ideális társ a mindennapokban, legyen szó akár iskolába járásról, akár hétvégi kikapcsolódásról. A rendkívül masszív kialakítású roller a maximális gurulási komfortot rugalmas használhatósággal egyesíti, miközben összehajtva bármelyik MINI modell csomagterében elfér. A nagyobb méretű első kerék a hajtást hivatott optimalizálni, a hátsó kerék fölé épített lábfék pedig minden pillanatban maximális kontrollt garantál. A váz klasszikus Chili Red árnyalatban ragyog, frontrészén a MINI jellegzetes, fehér színű márkaemblémájával.

Fenntartható útitársak, bármerre is vigyen az út: az új poggyászok

A 2022-es MINI Lifestyle Kollekció új, Sage árnyalatú poggyászaihoz újrahasznosított PET palackok biztosítják az alapanyagot, miközben a fenntartható anyaghasználat mellett a termékek prémium minőségű kivitelezésről és stílusos részletmegoldásokról árulkodnak. Az új portfólió része a legértékesebb tárgyak tárolására szolgáló MINI Kéttónusú Övtáska, a laptopok stílusos szállítását garantáló MINI Kéttónusú Laptoptáska, valamint a MINI Kéttónusú Utazótáska. A táskák leglátványosabb részei a fémcsatokkal ellátott, Brass árnyalatú pántok, amelyek a Sage árnyalattal kontrasztot alkotva a háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Cabrio kiváltságaként érkező Resolute Edition különkiadás egyedi karosszéria-kiegészítőinek tónusait idézik.

MINI Graphic Málhazsák egy igazi klasszikus darab, újragondolva. Vízlepergető külső rétege viaszolt pamutvászonból készült, a Sage árnyalat és az új grafikai mintázat kettőse pedig garantáltan egyedi megjelenést biztosít. A lecsatolható vállpánt, a külső és belső zsebek, a dupla zipzár és a belső kulcstartógyűrűk a klasszikus darab sokoldalúságát és végtelen funkcionalitását hirdetik.

Egyedülálló dizájn és anyaghasználat: az új kiegészítők

A brit prémiumgyártó tervezői a MINI Lifestyle Kollekció stílusos és praktikus kiegészítőit is újragondolták, illetve kibővítették. Az új MINI kulcstartó-medálok a márka által fémjelzett prémium minőséget és fenntarthatóságot tükrözik: a kétféle dizájnban elérhető kiegészítők minden poggyászt egyedivé varázsolnak, a MINI modellekbe szerelt ülések sorozatgyártásakor keletkező bőrhulladékokat felhasználva pedig hosszú távon fenntarthatóak is. A kulcstartó-medálok a közkedvelt bulldogot és a háromajtós MINI sziluettjét formázzák, Brass árnyalatú fémcsatokkal. Az új MINI Graphic Háromszög Jegyzetfüzet nem csupán formáját, de anyaghasználatát tekintve is innovatív: háromszög alakú kialakításának köszönhetően a jegyzetfüzet borítóján visszaköszönnek a 2022-es MINI Lifestyle Kollekció főbb motívumai, a belső lapokat pedig újrahasznosított papírból fűzték össze.

Az új MINI Graphic Termosz hű és praktikus társ minden MINI-rajongó számára. A rozsdamentes acélból készült, duplafalú termosz új dizájnt és új színeket visel: a Sage árnyalat ölelésében fehér háttér elé írt MINI felirat pompázik. Vákuumszigetelésének és csak használatkor nyitó, csavaros fedelének köszönhetően a termosz extrém hosszú ideig képes fenntartani a MINI-rajongók kedvenc italának hőmérsékletét.

A 2022-es MINI Lifestyle Kollekció termékei 2022 áprilisában válnak elérhetővé a MINI kijelölt márkakereskedéseiben.