AutóAddikt Magazin Gareth Bale és Sergio Agüero a Nissan új globális nagykövetei

Gareth Bale és Sergio Agüero a Nissan új globális nagykövetei

A Nissan, az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos globális autós támogatója bejelentette, hogy Gareth Bale, a Real Madrid szélsője és Sergio Agüero, a Manchester City csatára a márka új globális nagykövetei és élménymérnökei.

nissan-gareth-bale-sergio-aguero-autoaddikt

A Nissan új globális nagykövetei, Bale és Agüero segítségével a japán autógyár a futballdrukkereket közelebb hozza az UEFA Bajnokok Ligája eseményeihez. A szezon során kulcspozíciót fognak betölteni, elsőként a Nissan által készített exkluzív filmben játszott főszereppel.

A film izgalmas párharcban szerepelteti a sztárjátékosokat bemutatva lebilincselő technikai tudásukat is. Az élménymérnökök passzpárbajra állnak ki egymással, és az átadásaikat figyelve látjuk precíz technikájukat és innovatív képességeiket.

https://youtu.be/5J1gfSg2kvk

Jean-Pierre Diernaz, a Nissan Europe marketingért felelős alelnöke elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy Bale-t és Agüerót a Nissan családjában üdvözölhetjük új nagyköveteinkként és élménymérnökeinkként. Az UEFA Bajnokok Liga partnerség részeként olyan nagykövetekkel akartunk együttműködni, akik osztják közös értékeinket, az innováció és az élmény alapelveit. Miért ők? Mert a Nissanhoz hasonlóan elvetik a konvenciókat, a játék igazi megújítói, és minden pályára lépésükkor lázba hozzák a szurkolókat.

A Nissan új, globális nagykövetévé kinevezésekor Gareth Bale, a Real Madrid sztárja kijelentette: „Fellelkesít, hogy az UEFA Bajnokok Ligájával kötött együttműködés apropóján a Nissannal dolgozhatok. Mivel a Real Madriddal már kétszer nyertem Bajnokok Ligáját, ez a sorozat nagyon fontos a számomra, és tudom, hogy a győzelemhez nagyon sok kemény munkára van szükség. Ez a világ egyik legizgalmasabb bajnoksága, és alig várom, hogy ezt az izgalmat megoszthassam a szurkolókkal.”

Sergio Agüero, a Manchester City csatára is nagy lelkesedéssel várja együttműködését a Nissannal: „Nagyon örülök, hogy a Nissannal dolgozhatok. Az UEFA Bajnokok Ligája egy csodálatos bajnokság, amelyben a labdarúgás legjobb csapatai, játékosai és menedzserei szerepelnek. A hétről hétre ismétlődő dráma teszi ezt a küzdelmet olyan eseménnyé, amelyben játékosként és szurkolóként is nagyszerű részt venni.”

A játékosok az egész idényben szerepelni fognak a Nissan közösségi platformjain. Ez jól demonstrálja majd, hogy az innováció elengedhetetlen az élmények közvetítéséhez a szurkolók számára, nemcsak a pályán, hanem azon kívül is.

https://youtu.be/cmH1zmlCkGg

https://youtu.be/x8MrxAFKLSs