AutóAddikt Újdonságok Goodyear Dunlop: RHD II és RHT II típusok a melegen futózott NextTread...

Goodyear Dunlop: RHD II és RHT II típusok a melegen futózott NextTread palettán

A Goodyear Dunlop helyközi szállításban használt Goodyear Regional RH II abroncsai is bekerülnek a vállalat melegfutózott NextTread termékcsaládjába. A NextTread újrafutózott abroncsok új típusai közül a hajtott kerékre szerelhető RHD II a három legnépszerűbb méretben, azaz 315/80R22.5, 315/70R22.5 és 295/80R22.5 méretekben lesz kapható, míg a pótkocsik számára készülő RHT II a közkedvelt 385/65R22.5 méretben.

next_tread_c_autoaddikt

Az új NextTread RH II melegen futózott abroncsok futófelületének mintázata ugyanolyan, mint az új Goodyear Regional RHD II és RHT II abroncsoké. Az újrafutózás során a Goodyear Dunlop NextTread melegfutózó eljárásában a meglévő karkaszra az abroncs lehorzsolása után vulkanizálatlan futókeveréket visznek fel. Az abroncsot ezután formában felhevítik, ennek eredményeként a gumi vulkanizálódik és kialakul az új futófelület. Mivel a futófelület kialakítása megegyezik az új NextTread RH II abroncsokéval, az újrafutózott abroncsok futásteljesítménye is magas lesz, csökkentve a flották üzemeltetőinek költségeit.

A Goodyear Dunlop karkaszok mellett a NextTread termékek előállításához egyéb karkaszok is felhasználhatók, kialakításuktól és állapotuktól függően. Az új NextTread RHD II 315/80R22.5, 315/70R22.5 és 295/80R22.5 méretekben, míg a NextTread RHT II 385/65R22.5 méretben kapható. A cég összes melegfutózott NextTread terméke vállalaton belül, a Goodyear Dunlop újrafutózó üzemeiben készül; a franciaországi Riomban, a németországi Wittlichben és a nagy-britanniai Wolverhamptonban. A Goodyear Dunlop melegfutózási technológiájának minőségét ugyanazok a szabványok garantálják, melyeket az új abroncsok gyártása során is alkalmaznak.