AutóAddikt Magazin Goodyear: Genfben debütált a Range Rover Sport 2014

Goodyear: Genfben debütált a Range Rover Sport 2014

A Goodyear a 85. Genfi Nemzetközi Autószalonon saját standjánál mutatja be a Range Rover Sport 2014-et.

goodyear_leghajo

A Range Rover Sport 2014 a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV abroncsaival van felszerelve, és a vállalat Jaguar Land Roverrel folytatott sokéves szoros együttműködéséről tanúskodik.

A Range Rover Sport 2014 a márka eddigi legjobb közúti dinamikáját ötvözi a Land Rover kategóriájában első, egyedülálló, bármilyen terepre alkalmas terepjáró képességeivel. Ez a magas szintű technikai felszereltséggel bíró jármű a magabiztos, erőteljes külsőt luxus belső terekkel, és az 5+2 ülés által biztosított rugalmassággal elegyíti.

Az Eagle F1 Asymmetric 2 SUV az autó közúti dinamikáját és kiváló manőverezhetőségét egy olyan abronccsal egészíti ki, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy jól bírja egy utcai terepjáró jelentős súlyát. Kanyarodás során a gumiabroncs kiváló irányíthatóságot biztosít, így a nyomás egyenletesen oszlik el, és nagy sebességgel való kanyarodáskor maximális az úttal való érintkezési felület. Ezenkívül – elődjével ellentétben – vizes útviszonyok között is jobb kezelhetőséget biztosít aszimmetrikus kialakításának köszönhetően, mivel nagyobb felületen érintkezik az úttal, és a vízen felúszás megelőzése érdekében elvezeti a csapadékvizet. Nem utolsó sorban pedig a futófelület mintázata elnyeli a zajt, és a jármű luxust tükröző belső kialakításához illeszkedő, csendesebb és kényelmesebb vezetést tesz lehetővé.

„Az Eagle F1 Asymmetric 2 SUV abroncs kiválóan párosítható a legújabb Range Rover Sport minden terepre alkalmas terepjáró teljesítményével. Évek óta számos felszerelésen dolgozunk a Jaguar Land Roverrel közösen, beleértve a Range Rover Evoque-ot és a Land Rover Discovery Sportot is. Büszkék vagyunk arra, hogy Genfben bemutathatjuk a Range Rover Sport 2014-hez gyártott felszerelésünket” – mondta Hans Vrijsen, a Goodyear EMEA-térségért (Európa, Közel-Kelet és Afrika) felelős marketing igazgatója.

Előző cikkMighty Ford F-750 Tonka, vagyis az óriás játékdömper
Következő cikkCél a közúti balesetek számának csökkentése – Tanulóknak.hu és Kreszfelfrissítő.hu