AutóAddikt Hírek Nissan Map Care: ingyenes térképfrissítési kampány indult

Nissan Map Care: ingyenes térképfrissítési kampány indult

Itt a Nissan Map Care – a japán márka új, ingyenes térképfrissítési kampányt indít a NissanConnect rendszerhez.

nissan-qashqai-1-6-dci-xtronic-teszt-autoaddikt-007

A térképek pontossága létfontosságú tényező a navigációs rendszerek optimális működésének fenntartásában. Az ügyfelek kényelmét és a legmagasabb szintű szolgáltatás fenntartását szem előtt tartva a Nissan elindította Map Care kampányát, amely új jármű vásárlása esetén a vásárlás dátumától számított 3 évig évi egy ingyenes térképfrissítést tartalmaz.

Az ajánlat érvényes minden újonnan vásárolt, NissanConnect rendszerrel felszerelt Micra, Note, Juke, Pulsar, Qashqai, X-Trail és LEAF modellre.

A kampány magáncélú felhasználók és B2B ügyfelek részére egyaránt elérhető.

Az éves térképfrissítések a Nissan Map Care szolgáltatással rendelkező járművek SD-kártyájának cseréjével történnek. Ha elérhetővé válik egy frissítés, a Nissan márkakereskedések felveszik a kapcsolatot az ügyfelekkel, és időpontot egyeztetnek az új SD-kártya átadására.

 

Az ingyenes térképfrissítéseket kínáló navigációs rendszer mellett a kifinomult NissanConnect rendszer más hasznos funkciókat is kínál. Ilyenek a speciális audio- és kommunikációs funkciók, a teljes körű okostelefon-integráció és közösségimédia-hozzáférés, valamint a szórakoztató és utazási alkalmazások. A rendszer a Google-szolgáltatásokat és a Send-To-Car funkciót is támogatja (pl. számítógépről egy adott úti célhoz vezető útvonalakat küldhet autójába), emellett az üzemanyagárakkal, éttermekkel és más érdekes pontokkal (POI) kapcsolatos naprakész információk megjelenítésére is képes. A rendszer integrált részét képezi továbbá a hangfelismerő modul, a Bluetooth hangátviteli rendszer, valamint az AUX- és USB-port is. A digitális rádiósugárzás (DAB) technológiájának köszönhetően digitális rádió használata is lehetséges.

A Qashqai és X-Trail crossoverekben a NissanConnect információi nem csak a rendszer főképernyőjén, hanem a, műszerfalba integrált 5 hüvelykes színes kijelzőn is megjelennek. Itt az útiránnyal és egyéb hasonló adatokkal kapcsolatos grafikus információk, a rádióállomásokról származó szöveges információk és az éppen játszott zeneszám jelenik meg váltakozva.

A modern NissanConnect rendszerrel és a hozzá kapcsolódó Nissan Map Care szolgáltatással mindig biztos lehet abban, hogy Nissanjával élvezet lesz az utazás, bárhol is járjon Európában.