AutóAddikt Magazin Olcsón, jót, minőségit: a Zöld Autószerviz számos megoldást kínál

Olcsón, jót, minőségit: a Zöld Autószerviz számos megoldást kínál

Nem egyszer vázoltuk olvasóinknak a Zöld Autószerviz ténykedését. Sőt, folyamatos jelenlétet is kap a szerviz mind a négy online felületünkön – nézzék csak meg, ott fenn a fejlécben. Látják?

zold_autoszerviz_autoaddikt_2015_003

 

Nos, nem véletlen, pontosan úgy, ahogyan mi sem bízunk semmit a véletlenre. A Zöld Autószervizzel való ismeretségünk több, mint egy évtizedes, s ezalatt az időszak alatt egyszer sem vallott kudarcot a cég által felvállalt szellemiség.

Aki netán nem tudná, hogyan is néz ki a Zöld Autószerviz tevékenysége pontosan, annak gyorsan összefoglaljuk a lényeget: idehaza, Magyarországon alapvetően a Szerdai Gábor által vezetett szerelde az első, és egyetlen, amely kifejezetten környezettudatos megoldások révén definiálja tevékenységét.

Kiemelt szerepet kap a társadalmi felelősségvállalás is a munkavégzés és szolgáltatások nyújtása során, hiszen a Zöld Autószerviz szellemiségére alaphangon jellemző a tétel, miszerint a tisztább, és még élhetőbb környezethez mindenkinek alanyi joga kell, hogy legyen.

zold_autoszerviz_autoaddikt_2015_001

Mindezt tulajdonképp sikerült úgy kivitelezni hosszas évek nem sajnált befektetett munkájával, hogy mára igen példa- és iránymutató szerepet töltsön be a Zöld Autószerviz egyébként igen zsúfolt felhozatalban. Nem meglepő módon az ügyfélkör is növekedett Szerdai Gábornak köszönhetően, ugyanis a páciensek jelentős része a korábbi felhozatalból tér vissza – nem utolsó sorban a bizalomra alapozva.

Itt ismét hangsúlyozzuk: jelenleg a műhely teljesen egyedi koncepciókat követ, és a vezetés azon fáradozik folyamatosan, hogy még komplexebb összképet nyújthassanak ügyfeleik számára.

Persze mindehhez nagyban hozzájárul a családias hangulat és a célkitűzések együttese, no és persze a korrekt, saját tapasztalatinkra is építkező gyors és hathatós munkavégzés. A Zöld Autószerviz szolgáltatásai igen szerteágazóak a szegmensben, nézzük a leginkább alapvetőeket ezek közül.

Globális autószerelés

Mindent lefedő gépjárműjavítást és teljesítménynövelést vállal a Zöld Autószerviz szinte az összes hazánkban futó autótípusra. Nagyjavítás esetén ingyenes hozom-viszem szolgálattal, esetenként csereautót is biztosításával állnak ügyfeleik rendelkezésére. Összegezve: motor, váltó, fék, autóvillamossági problémák javítása, azok kiküszöbölése, műszaki vizsgára felkészítés ügyintézése az arculatban. Az autók javítása egyébként teljesen lefedett ügyintézéssel történik, így kényelmesen és egyben gyorsan zajlanak az események. Diagnosztikától a javításig akár egy napos határidővel mindent egyben, egy helyen kerül intézésre. Flotta jellegű javítás esetén (3 autó felett) jelentős kedvezményeket adnak.

zold_autoszerviz_autoaddikt_2015_004

Karosszériás munkák, teljes körű ügyintézés mellé

A Zöld Autószerviz egyik szellemes mottója a sok közül: ha összetörik, összetörte,  bízza rájuk, ők megoldják. Törések, korrodálások javítását, kisebb horpadások szakszerű eltüntetését vállalják, mindezek mellé teljes körű biztosítási ügyintézést is kínálnak ügyfeleiknek, kárfelvételtől a kárrendezésig.

Időhatékony gumi- és futóműjavítás

Mint tudjuk, a magyar utak minősége sajnos elengedhetetlenné teszi hőn dédelgetett autónk futóművének és gumijainak folyamatos rutinszerű ellenőrzését. Ha már megtörtént a baj, vagy csak megelőzni szeretnénk a későbbi kellemetlenségeket, csak fel kell keresni a Zöld Autószervizt, és garantálják a gyors segítséget.

A Zöld Autószerviz Zuglóban, pár percre az Örs vezér terétől található, könnyedén megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel (1144 Budapest, Egyenes utca 4.)

zold_autoszerviz_autoaddikt_2015_002

Bővebb információt, több részletet a Zöld Autószerviz honlapján találhat: http://www.zoldautoszerviz.hu