AutóAddikt Magazin Új BMW M Performance alkatrészeket mutattak be a BMW X5 M és...

Új BMW M Performance alkatrészeket mutattak be a BMW X5 M és a BMW X6 M modellekhez

A BMW X modellsorozatának BMW M GmbH által átalakított nagyágyúit a BMW M modelleket fémjelző legendás erőnlét, az atletikus kisugárzást hangsúlyozó vonalvezetés és a kiemelkedően sportos vezetési tulajdonságok jellemzik.

bmw_x5_m_bmw_x6_m

Annak érdekében, hogy a két nehézsúlyú sportmodell ezen jellemzői még fényesebben ragyogjanak, az eredeti BMW tartozékok átfogó palettája mostantól a BMW X5 M és a BMW X6 M modellekhez egyedülálló BMW M Performance kiegészítőket kínál, amelyekkel mindkét sportoló kívül-belül precíz részletességgel személyre szabható.

Csábító BMW M Performance alkatrészek a még sportosabb kisugárzásért

A BMW X5 M és a BMW X6 M modellek sportos megjelenését még tovább hangsúlyozó kiegészítők palettáján többek között az exkluzív hűtőrács, valamint az egyedi oldalsó légbeömlők és első kerékívek mögötti légkivezető-nyílások is megtalálhatók, fekete lamellákkal és betétekkel, fekete keretekbe foglalva, a jellegzetes M logóval díszítve, a jól ismert BMW M Performance stílusjegyek szerint. A BMW X5 M és a BMW X6 M modelleket alapesetben díszítő króm rácsok könnyedén kicserélhetők az említett BMW M Performance alkatrészekre. A BMW ügyfelei ezen felül magas minőségű, kézzel készített karbon visszapillantó-házakkal is egyedibbé varázsolhatják autójukat, extra sportos elemekkel ruházva fel ezáltal a BMW X5 M és a BMW X6 M modelleket. A BMW M logó három jellegzetes színét viselő matricacsíkok direkt és feltűnő módon hirdetik a márka motorsportos örökségét, miközben már messziről hangoztatják a sportmodellek kvalitásait. A BMW X6 M-hez ráadásul hátulra magasfényű fekete lökhárító-betét is rendelhető, amely nem csupán különösen dinamikus és elegáns megjelenést kölcsönöz a nehézsúlyú atlétának, de légellenállási együtthatóját is csökkenti.

Az exkluzív kiegészítőknek köszönhetően az utastér is minden eddiginél sportosabb hangulatot áraszt

A kifejezetten a két nagyágyú számára fejlesztett BMW M Performance kiegészítők újabb magaslatokba emelik a BMW X5 M és a BMW X6 M modellek – alapesetben is kiemelkedően sportos hangulatú – utasterét. A szálcsiszolt felületű rozsdamentes acél küszöblécek a LED-optikás, világító M Performance felirattal az első ajtók kinyitását követően azonnal figyelmet keltenek, miközben felszerelésük az akkumulátoros tápellátásnak köszönhetően rendkívül egyszerű, hiszen nincs szükség kábelekre sem. A sportos vezetés élményét az utastérben még tovább fokozzák az olyan kifinomult karbon kiegészítők, mint a BMW M Performance karbon belső díszlécek vagy a nyolcsebességes M Steptronic automataváltó BMW M logóval ellátott választókarjának karbon betétje. A BMW X5 M és a BMW X6 M modellek esetében a középkonzol betétjei magas minőségű Alcantara-borítással is kérhetők, az automataváltó választókarjának környezete pedig lakkozott karbon kivitelben is elérhető, amelyek egyszerre teremtenek sportos és exkluzív hangulatot az utastérben.

A BMW X5 M és a BMW X6 M modellek utasterébe elérhető BMW M Performance alkatrészek széles palettájának további fénypontja az Alcantara borítású, karbon betétekkel megspékelt BMW M Performance sportkormány. A páratlanul jó fogású kormánykerék még extrém vezetési körülmények és hőmérsékleti viszonyok közepette is kellemes tapintású marad. A karima felső közepén található kék jelzés hamisítatlan versenysportos érzést sugall, amelyet még tovább erősít a BMW M Performance rozsdamentes acél pedálsor, a többi BMW M Performance alkatrész egyszerre látványos és hasznos kiegészítőjeként.

A könnyedén tisztítható BMW M Performance szőnyegek látványos M Performance feliratot viselnek és tökéletesen illeszkednek a padlólemez kialakításához. A BMW M Performance kulcstartó kifinomult, Alcantara / karbon kettős borításával, egyedi, M Light Blue világoskék betétjeivel és elegáns, magas minőségű kék csavarozásával minduntalan emlékeztet a BMW X5 M és a BMW X6 M modellek vérpezsdítően sportos teljesítményére.

Az eredeti BMW tartozékok tovább növelik az autó értékét

A számos utólagosan felszerelhető univerzális tuning kiegészítővel ellentétben az eredeti BMW tartozékok – amelynek része a BMW M Performance alkatrészeket átfogó paletta is – minden esetben az egyes BMW modellek sajátosságai szerint, tökéletesen illesztve készülnek el, felszerelésük ráadásul teljesen szabályos. A tartozékok semmilyen hatással nincsenek a BMW modellek garanciális feltételeire. Mindez azt jelenti, hogy az eredeti BMW tartozékok kiemelkedően magas minőségű kínálata nem csupán fokozza a vezetési élményt, de az adott modellek értékét is növeli.