AutóAddikt Exkluzív 1997 Mercedes-Benz S420 W140 projekt 1997 Mercedes-Benz W140 S420: megvolt a műszaki vizsga a Zöld Autószerviz közreműködésével

1997 Mercedes-Benz W140 S420: megvolt a műszaki vizsga a Zöld Autószerviz közreműködésével

2022 év végéig megkapta műszaki vizsgáját 1997-es évjáratú W140-es Mercedes-Benz S420 projektautónk. A Zöld Autószerviz remek és gyors munkát végzett ismét.

Szerdai Gábor műhelye, a Zöld Autószerviz a kezdetektől oroszlánrészt vállal a W140-es megújulásában. Mivel szolgáltatásaik közt szerepel az instant vizsgára felkészítés és vizsgáztatás is (utóbbit külső cégen keresztül oldják meg), nem is volt kérdés, hogy hozzájuk forduljunk a témában.

Alapos átvizsgálást, és néhány apró javítanivaló után mehetett is a vizsgabázisra a Mercedes. Apró hibák alatt a hátsó, még gyári gumifékcsövek kirepedezése-elhasználódása, valamint a bal első kormányösszekötő megfáradása-lógása, ezek cseréje jelentette. Mindösszesen ennyi, semmi több, 215 ezer kilométer tekintetében.

Az autó jövőre 24. életévébe lép, így még közelebb kerülünk az OT-vizsgához. Addig pedig folyamatosan megy majd a csinosítás, állapotmegőrzés.

Együttműködő partnerek: Classic Vehicle HungaryVictor’s CustomsZöld AutószervizMerciBolt.huHankook Tire MagyarországULOLoctite (Henkel Adhesives)Olajshop.hu

Fotó: Canon / Camera Kft.

Utómunka: Acer