AutóAddikt Hírek A Peugeot Traveller első magyarországi útján nevetést visz a gyermekeknek

A Peugeot Traveller első magyarországi útján nevetést visz a gyermekeknek

A mindig jókedélyű és segíteni vágyó Bohócdoktorok idén is vidámságot visznek beteg gyermekeknek, akik kénytelenek kórházban, otthonuktól távol tölteni az ünnepeket. Az országos program keretében több vidéki kórházba is ellátogatnak, utazásukat pedig az új Peugeot Traveller kisbusz segíti. Az új Peugeot Traveller egy ideális választás, hiszen 9 személy kényelmesen utazhat benne és a Bohócdoktorok számos csomagja is elfér benne.

A Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány bohócdoktorai egyedi nevetésterápiájukkal megalakulásuk óta közel 3000 viziten segítettek már majdnem 150 ezer beteg felépülésében. Az Alapítvány bohócdoktorai Dr. Lala vezetésével útra kelnek, és elviszik a vidámságot és a nevetést a békéscsabai Dr. Réthy Pál Kórházba, valamint az Orosházi Kórházba is. A vizitek előtt és után is fontos, hogy kipihentek legyenek a bohócdoktorok, ezért a nyugodt utazás elengedhetetlen a számukra. A csúsztatható ülések sokféle konfigurációjának és a belső tér rugalmas alakíthatóságának köszönhetően az új Peugeot Traveller kítűnő segítő társ az utazásban.

Az új Peugeot Traveller akár kilenc személynek is kényelmes helyet nyújthat, az 1500 literes csomagtartó térfogata pedig 4900 literre növelhető a kivehető üléseknek köszönhetően. Ez a bohócdoktoroknak kifejezetten előnyös lesz az utazásnál, mivel a Vitézi Rend által életre hívott csokigyűjtésnek hála, meglepik a beteg gyermekeket egy kis finomsággal is.

December 17-én az Alapítvány az Orosházi Kórház látogatása és vizitje után családi programot is tart a helyi Petőfi Művelődési Központban, ahol a kicsiket és a nagyokat egyaránt színes és ingyenes programokkal várják majd, és megismerkedhetnek a bohócdoktorokkal, és a tevékenységükkel is.

„Sokkal könnyebb megnevettetni 200-300 gyereket, mint felvidítani egy beteg gyereket a kórházban. Ezért is fontos, hogy az ünnepek közeledtével minél több helyre elvihessük a gyógyító nevetést” – mondta el az országos eseménysorozat kapcsán Dr. Lala.

„Nagyon örülök, hogy ebben az évben lehetőségünk adódott könnyebbé tenni a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány tevékenységét. Munkájuk során rengeteg szeretetet, jókedvet, életvidámságot és erőt adnak a beteg gyerekeknek, ezért nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhattunk, és egy kicsit megkönnyíthettük munkájukat” – mondta el Bálint Zsófia, a Peugeot magyarországi márkaigazgatója.