AutóAddikt Hírek Continental Az új Mercedes-AMG G63 gyári, első szereléssel kizárólagosan General Tire gumiabroncsaival érhető...

Az új Mercedes-AMG G63 gyári, első szereléssel kizárólagosan General Tire gumiabroncsaival érhető el 

A General Tire biztosítja a gyári gumiabroncsokat az új Mercedes-AMG G63 modellhez, mely a Mercedes-Benz G-osztályának sportváltozata.

Az AMG tuningműhelyéből származó ultranagy teljesítményű SUV-ot gyárilag kizárólag a 20 colos General Tire Grabber HTS60 nyári gumikkal látják el. Az abroncsot úgy tervezték, hogy maximális biztonságot nyújtson közúton és terepen egyaránt.

Grabber HTS60 – optimális biztonság közúton és azon kívül is

A Grabber HTS60 egy tartós nyári gumiabroncs, amelyet kifejezetten terepjárókhoz terveztek. Kiváló futásteljesítményt nyújt még kemény terepen is, bármilyen útviszonyok között – vizes és száraz úton is – egyenletes vezetési élményt nyújt. Az innovatív futófelületi mintázat kiváló kezelhetőséget biztosít az abroncsnak. A jármű vizes útfelületen is könnyen irányítható. A robusztus gumikeveréknek köszönhetően a futófelület kiváló teljesítményt nyújt terepen is. A futófelület alatti szigetelt párnázás távol tartja a járműtől az úthibákat, ami csökkenti a nem kívánt gördülési zajt. A futófelületi mintázat tartós összetétele csökkenti a kopást, ami magas futásteljesítményt és hosszú élettartamot eredményez.

Ezt a gumiabroncscsaládot a Mercedes-AMG G63-ra a következő méretekben hagyták jóvá számos országban:

General Tire Grabber HTS60 MO1A, 275/50 R 20 113H XL