AutóAddikt Bemutatók Suzuki Bemutatkozott az új Suzuki Ignis

Bemutatkozott az új Suzuki Ignis

Alapvetően a fiatalokat megcélzó ultrakompakt SUV modellben egyesül a letisztult, stílusos külső a sokoldalú kihasználhatósággal. Itt az új Suzuki Ignis.

A Suzuki hagyományai által inspirált, de a 21. század elvárásaihoz igazodó, karakteres megjelenésű crossover magabiztos, kényelmes és élvezetes vezetést biztosít a legváltozatosabb körülmények között is.

A tavalyi Párizsi Autószalonon mutatta be a Suzuki Motor Corporation ultrakompakt crossoverjét, az izgalmas és letisztultan elegáns Ignis-t, amely mostantól a hazai utakon is feltűnést kelt. A hagyományos Suzuki dizájnelemeket modern stílusjegyekkel ötvöző vonalvezetés ugyanis igazán karakteres külsőt kölcsönöz az autónak.

A kompakt méretű és könnyen vezethető modell a folyamatosan mozgásban levő, fiatalabb generációk változatos igényeinek is megfelel, akiknek a biztonság és kényelem mellett fontos, hogy egy szerethető autó tulajdonosai legyenek. A jól alakítható csomagtérben könnyedén elfér a sportfelszerelés, a lapra szerelt asztal, de még a nagybevásárlás is.

A 14 színben elérhető Ignis a takarékos és korszerű szívómotor mellett modern vezetéstámogató és biztonsági felszereltséggel támogatja a nyugodt autózást. Legyen szó mindennapi városi ügyeink intézéséről vagy hétvégi túrákról, az Ignis-szel élménnyé válik az autózás.