AutóAddikt Magazin Gyurta Dániel együttműködési megállapodást írt alá az Audival

Gyurta Dániel együttműködési megállapodást írt alá az Audival

Az Audi újabb olimpiai bajnokkal kötött együttműködési megállapodást jelentette be: Gyurta Dániel olimpiai-, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó, a legsikeresebb, jelenleg is aktív magyar mellúszó vette át új autóját, Mátrabérci Sándor Audi márkaigazgatótól.

A kiváló sportembert – aki a NOB újdonsült tagjaként sportdiplomáciai megbízást is teljesít – egy 2.0 TDI, 190 lóerős scubakék metál Audi A5 Sportback segíti a felkészülésben. Az autót nem mindennapi keretek között, egy uszodai medencét idéző átadóban vehette át az úszó az Audi Centrum Budapest szalonjában. Az ünnepélyes átadáson részt vett dr. Bienerth Gusztáv a Magyar Úszó Szövetség elnöke, dr. Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya és Eppel János, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója.

Hét évvel az Audi A5 Sportback születése után most megújulva érkezett meg az ötajtós kupé, amely intenzív érzelmeket ébresztő formavilágát magas fokú funkcionalitással és magas szintű kényelemmel ötvözi. Teljes egészében új fejlesztésű futómű, erőteljes motorok és innovatív vezetéstámogató rendszerek jellemzik a második generáció kínálatát. Az új A5 Sportback dizájnjának megalkotásakor az Audi formatervezői az érzelmekben gazdag formavilágot és az atlétikusan feszes felületeket hozták harmonikus összhangba. – mondta Mátrabérci Sándor Audi márkaigazgatója.

A négykarikás márka büszke arra, hogy Gyurta Dániel partnere lehet a hazai rendezésű Úszó VB-re történő felkészülésében és reméli, hogy az új Audi A5 Sportback-el újabb sikerek felé segíti a jövőben.

Előző cikkLexus: négy éve folyamatosan világszintű rekord eredmény
Következő cikkBemutatkozott az új Suzuki Ignis