AutóAddikt Hírek Dalos Attila lett az Opel márkaigazgatója

Dalos Attila lett az Opel márkaigazgatója

Több, mint 20 év iparági tapasztalattal rendelkező kolléga irányítja az Opel magyarországi tevékenységét.

Az Opel importőri feladatait ellátó Wallis Automotive Europe-nál 2021. február 4-től Dalos Attila látja el az márkaigazgatói feladatokat.  

A mérnök-közgazdász végzettségű szakember a Fordtól érkezik, ahol több vezetői pozícióban, többek között kereskedelmi igazgatóként, flotta értékesítési igazgatóként hálózatfejlesztési vezetőként dolgozott. Vezetése alatt indult útjára számos, a márka hazai sikereiben meghatározó projekt.

„Attila személyében olyan kollégát üdvözölhetünk a csapatban, aki már több fronton bizonyította szakmai és vezetői rátermettségét. Meggyőződésem, hogy az iparágban megszerzett sokrétű tapasztalata és kompetenciája eredményesen támogatja majd az Opel növekedési pályára állítását” – nyilatkozta Andrew Prest a WAE ügyvezető igazgatója

„Megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan nagymúltú, a magyar piacon régóta sikeres márka, mint az Opel magyarországi tevékenységét irányíthatom. Egy igen tapasztalt, rutinos csapathoz csatlakozva elsődleges célom az, hogy a kereskedői hálózattal együttműködve az Opel részesedését a magyar eladásokból jelentősen növeljük és a márka pozícióját hosszabb távon is megerősítsük.” – jegyezte meg Dalos Attila.