AutóAddikt Exkluzív DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés projekt DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés – 23. lapszám: biztosítékdoboz, relék, vezetékek helyükre...

DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés – 23. lapszám: biztosítékdoboz, relék, vezetékek helyükre illesztése

Újfent csinosítgattuk a motorteret: a DeAgostini Wartburg 353 23-ik számában néhány remek kiegészítő érkezett.

Elsőként a motortér bal oldalán lévő reléket, biztosítékdobozt helyeztük be. A legszélső 23C biztosítékdobozt konkrétan nem sikerült bepattintanunk a helyére, csak átmenetileg, majd ezzel valamit kezdenünk kell még az építés folyamata alatt. Ugyanez volt a helyzet a motortér világításához mellékelt apró kis búrával, majd itt is lesz valahogyan a későbbiekben.

Helyére került a balos lengéscsillapító torony műanyag burkolata is, itt nem kellett csavarozni, jól a helyére pattintható volt az alkatrész.

Mindezeken felül behúztunk még kábeleket, itt volt nehézség szintén, mivel az egyik annyira közel esett a doblemezhet, hogy képtelenség volt ráilleszteni a fél milliméteres kis tüskére. Ezért a bal doblemezt leválasztottuk, hogy hozzá lehessen férni rendesen a csaphoz, s így máris sikerrel jártunk.

Rendeld meg ezt a fantasztikus kiadványt  a kiadó weboldaláról a link segítségével, használd a WARTBURGAUTOADDIKT promóciós kódot és élvezd az előfizetéssel járó előnyöket!