AutóAddikt Hírek Díjat kaptak a világ legjobb Škoda szakemberei

Díjat kaptak a világ legjobb Škoda szakemberei

Kihirdetésre került a hatodik Škoda Challenge verseny győzteseinek névsora.

skoda-challenge-2016-autoaddikt

A Škoda kereskedések legjobb szakemberei az idei évben Dániából, Nagy-Britanniából, Olaszországból, Lettországból, Ausztriából, Szlovákiából, Szlovéniából, Spanyolországból, Csehországból és Magyarországról érkeztek. 30 ország 165 szakembere mérte össze tudását a kétnapos csehországi döntőn.

„Szeretnék gratulálni a Škoda Challenge 2016-os versenyen részt vett minden szakembernek, különösképpen a győzteseknek” – nyilatkozta Roman Havlásek, a Škoda márka aftersales területéért felelős vezetője. „Ők testesítik meg azt a szakértelmet és kiemelkedő elhivatottságot, amelyet a Škoda hálózata világszerte képvisel” – tette hozzá Havlásek, majd így zárta gondolatait: „A Škoda márka nemzetközi sikerének alapja a jól képzett szakemberekkel rendelkező Škoda kereskedői és szervizhálózat.”

30 ország 165 szakembere mérte össze tudását a kétnapos döntőn Prágában és látogatott el a Mladá Boleslav városában található Škoda főhadiszállásra. Az utolsó megmérettetés mind elméleti, mind gyakorlati feladatokat magában foglalt. Így került kiválasztásra a legjobb szerviztechnikus, szerviztanácsadó, diagnosztikai technikus, fényező, alkatrész-ellátási vezető, értékesítési tanácsadó, a legjobb importőri képviselet illetve a legjobb csapat is. Korábban minden döntős a nemzeti elődöntőkön biztosította részvételét a csehországi mindent eldöntő erőpróbán.

A legjobb Škoda szerviztanácsadó díját a cseh Zdeněk Pazderka nyerte, a szerviztechnikusok mezőnyében pedig a spanyol David Grávalos bizonyult a legfelkészültebbnek. A lett Egīls Žizenis nyerte a fényezők versenyét, a legjobb diagnosztikai technikusnak pedig a dán Henrik Svane bizonyult. A legjobb csapat versenyében Csehország szakemberei végeztek az élen, az importőri képviselők küzdelmében pedig az osztrák Thomas Stockinger örülhetett az első helynek. Két területen is magyar győzelem született: a legjobb értékesítési tanácsadó címet Jandó Zsolt (Wolf Auto) hódította el, az alkatrész-ellátási vezetők versenyében pedig Bertók János (Palota Automobil) végzett az élen. Ezen felül a magyar csapatból Berta Balázs (Walter Autó) a szerviztanácsadók kategóriájában ezüst érmet, míg Varga Tamás (Miskolc Autó) a diagnosztikai technikus kategóriájában bronz érmet szerzett.A Škoda nagy hangsúlyt fektet partnerei folyamatos képzésére és szaktudásuk, tapasztalataik bővítésére. Ehhez sok esetben a Mladá Boleslav-i Škoda Service Training Centre képzési központ biztosít átfogó oktatási programokat. A Škoda Szerviz Tréning Központ műszaki és kereskedelmi képzések ötvözetét kínálja. Elsődleges célja, hogy a szükséges szakértelmet biztosító Škoda szerviz képzéseket világszerte egyformán magas szinten biztosítsa a lehető legmagasabb ügyfélelégedettség érdekében.