AutóAddikt Újdonságok Ford Focus Red&Black Edition modellek mutatkoznak be a jövő héten

Ford Focus Red&Black Edition modellek mutatkoznak be a jövő héten

A Ford a jövő heti országos nyílthéten mutatja be a stílusos és sportos Focus Red&Black Edition modellváltozatot, a Focus dinamizmusát szimbolizáló kontrasztos színárnyalatokkal kombinált egyedi ötajtós és kombi kiviteleit.

ford-focus-red-black-edition-autoaddikt

A Focus Red Edition változat Race Red karosszériafényezéssel és kontrasztos Shadow Black színű tetővel, fekete tükörházakkal és fekete hűtőrács-kerettel készül. A Focus Black Edition ezzel ellentétes árnyalatokban pompázik: a karosszéria színe Shadow Black, a tető árnyalata Race Red, vörösek a tükörházak és a hűtőrács kerete is.

“A merész és látványos színkontrasztok ma már egy igen gyakori trendet képviselnek, ami nemcsak az autókra, hanem a ruhákra, sőt az elektronikai termékekre is jellemző” – magyarázta el John Mcleod, a Ford Európa járműperszonalizációs részlegének vezető formatervezője. „A vörös és a fekete mindig is sportos színnek számított, a kettő együtt pedig különösen sportos kombinációt alkot. Ez az autó nem átlagemberek számára készült.”

A jövő héten megrendezésre kerülő nyílthéten a Ford márkakereskedések meghosszabbított nyitvatartással és speciális ajánlatokkal várják az érdeklődőket, melynek keretében a vadonatúj Ranger, és S-Max modelleken túl megtekinthetőek lesznek a Focus Red&Black változatai is.