AutóAddikt Hírek Györke Orsolya lett a Ford Közép és Kelet-Európai Kft. új PR és...

Györke Orsolya lett a Ford Közép és Kelet-Európai Kft. új PR és kommunikációs igazgatója

Augusztus 3-tól Györke Orsolya veszi át a vállalati kommunikáció vezetését a Ford Közép és Kelet-Európai Kft.-nél Varga Zsombortól.

gyorke_orsolya_ford_autoaddikt

Az ICT szektorból átigazolt szakember pályáját az autóiparban, a Porsche Hungarianal a SEAT márka marketing managereként kezdte, később a General Motors CEE regionális központjában volt felelős a GM-Daewoo majd a Chevrolet márka közép kelet-európai bevezetéséért és kommunikációjáért. Györke Orsolya az elmúlt 10 évben az Axeleronál és T-Online-nál, végül a Magyar Telekomnál töltött be különböző PR, márkamanagement, CSR, és marketing kommunikációs vezetői pozíciókat.

Új feladatkörében a Ford  magyarországi vállalati kommunikációjáért és sajtókapcsolataiért lesz felelős. „Inspiráló kihívás, hogy a Magyarországon hosszú évek óta piacvezető, nemzetközi szinten modelljeivel és forradalmi technológiáival az elmúlt években rangos szakmai elismerések és díjak egész sorát begyűtő Fordnál folytathatom szakmai pályafutásomat. Megtiszteltetés számomra, hogy a vállalat egy kiemelten fontos területén kaptam lehetőséget a  bizonyításra, ahol jövőben mind az autóiparban, mind  digitális technológia terén szerzett tapasztalataimat hasznosítva új értéket teremthetek.”  fogalmaz Györke Orsolya.

Orsi házas, 3 kislány édesanyja, szabadidejében a Bátor Tábor munkáját segíti és az Élménykülönítmény büszke tagja.

Varga Zsombor a Ford európai működésének és a márkakereskedői hálózat támogatásának megreformálásán dolgozik a jövőben.