AutóAddikt Magazin Honda Experience Casa Connessa Tortona: a kommunikáción alapuló életstílussal ismerkedhetünk

Honda Experience Casa Connessa Tortona: a kommunikáción alapuló életstílussal ismerkedhetünk

Megnyitotta kapuit a 2019-es Milanói Design Hét, így már a nagyközönség is megtekintheti a Honda különleges kiállítását.

A legendás japán márka először képviselteti magát a világ legnagyobb dizájnexpóján, de máris felhívta magára a figyelmet, ugyanis a Honda e Prototype egyenesen világpremierjéről, a 2019-es Genfi Autószalonról érkezett a „Honda experience – Casa Connessa Tortona”-ba.

Honda experience – Casa Connessa Tortona

A Honda nyújtotta egyedülálló élményt a milánói Tortona-dizájnkerületben található high-end divatházban, az „Alysi – The Garden House”-ban élhetik át a látogatók. Ide belépve átható vizuális és hangélmény köszönti őket, ami a nyüzsgő város és a nyugodt környezet közötti különbséget hivatott érzékeltetni. A bejáraton átsétálva egyből az üvegtetővel fedett központi helyiségben találják magukat, hiszen itt fogadja a látogatókat a – természetes fénnyel megvilágított – Honda e Prototype. Mellette egy természetes anyagokból összeállított építészeti jellegű fa –– szobra kapott helyet, ami nem egyebet jelképez, mint a külső környezet és a belső élet közötti egyenletes átmenetet, akárcsak az ihletet adó Honda e Prototype formanyelve.

Együttműködés a bútorzat és a fotókiállítás kapcsán

A Honda felkért egy neves, olasz fotográfusok alkotta csapatot, hogy készítsenek képeket, melyeket a Honda e Prototype formanyelve inspirál. A társaságot Sara Mautone vezette, munkáikat pedig projektorok segítségével mutatják be a nagyközönségnek.
Ezt a különleges környezetet toldották meg egy speciális diorámával, ami azt a „zökkenőmentes életstílust” hivatott a szemlélők elé tárni, amit a Honda e Prototype beltere is képvisel. Jelentős szerep hárult az olasz Danord bútortervező- és gyártó cégre is, hiszen a Francesca Gatti alapította, modenai vállalat szakemberei álmodták meg a középkori, skandináv elemeket és modern stílusjegyeket egyaránt felvonultató berendezést.