AutóAddikt Magazin Itt az új MINI Lifestyle kollekció

Itt az új MINI Lifestyle kollekció

A MINI által nyújtott egyedi pillanatokat divatos ruhadarabok, praktikus táskák, ötletes kiegészítők, színes gyermekjátékok és guruló innovációk fokozzák tovább.

Letisztult formavilág, összetéveszthetetlen dizájn és prémium minőség: az új MINI Lifestyle Kollekció rendkívül széles termékpalettája nem csupán az autóban töltött órákat, de a hétköznapokat is bearanyozza, a MINI páratlan életstílusával ajándékozva meg a márka rajongóit. A több mint száz tételből álló kollekció részeként divatos ruhadarabok, praktikus táskák, ötletes kiegészítők, színes gyermekjátékok és guruló innovációk teszik felejthetetlenné a pillanatokat. A termékek júliustól érhetők el a www.shop.mini.com weboldalon és a MINI márkakereskedéseiben.

Látványos termékek prémium minőségben

Az új MINI Lifestyle Kollekciót az „Island” kék és a „Coral” vörös színek emelik ki a tömegből: előbbi az új MINI Countryman karosszériafényezési lehetőségei között megtalálható „Island Blue” árnyalat modern kék tónusát idézi, míg utóbbi egyszerre friss és élénk kontrasztként szolgál. A tervezők a rendkívül széles termékpaletta tételeit elegáns fekete, fehér és szürke árnyalatra álmodták meg, amelyből látványosan emelkedik ki a kiegészítő színpár.

Az új kollekció a MINI Lifestyle 2016-ban megújított arculatát folytatja tovább, jól átgondolt részletekkel és minimalista, mégis kifejező dizájnnal. A termékek mindegyikét a MINI-re jellemző egyediség járja át, amely nem csupán a formai megoldásokban, de a tételek funkcionalitásában is visszaköszön. A tervezők az ötletes kialakításra, az esztétikus színösszeállításra és a kiváló minőségű anyaghasználatra központi tényezőként tekintettek, miközben a kollekció egyedi karakterét a felelős nyersanyagforrásból származó matériák is meghatározzák.

Az új MINI Lifestyle Kollekció stílusos ruhadarabjai

A férfiakra, nőkre és gyermekekre tervezett újdonságokat a kivételes minőség, a szép formák és a jól bevált dizájnfogások jellemzik. A hétköznapi ruhadaraboktól a legegyszerűbb kiegészítőkig, minden termék a viselő személyiségét tükrözi – és természetesen a MINI összetéveszthetetlen karakterét. Az új MINI Lifestyle Kollekció márkalogóval ellátott pólói (MINI Logo T-Shirt) és pulóverei (MINI Logo Sweatshirt) az innovatív színek alkalmazása mellett ezúttal hímzett emblémákkal készültek, amely így egészen rendkívüli minőséget képvisel. Ugyancsak új a férfiaknak és nőknek tervezett pólóing (MINI Logo Patch Polo), amelyet a hagyományos megoldások kortárs újraértelmezéseként álmodtak meg a dizájnerek. A MINI márkalogójával ellátott kapucnis pulóver (MINI Logo Patch Sweatshirt) és a pólóing párosa elegáns kontrasztszíneket kapott. Júliustól már a brit prémiumgyártó legfiatalabb rajongói is márkalogóval díszített pulóverben (MINI Logo Patch Sweatshirt Kids) élhetik át az utazás élményét, a nagyméretű, úgynevezett kenguruzsebnek köszönhetően pedig egyetlen játéknak sem kell otthon maradnia. A modern vonalakkal megrajzolt MINI sapka (MINI Logo Patch Trucker Cap) eközben minden megjelenést lazasággal tölt fel. Az új MINI Lifestyle Kollekció termékei kivétel nélkül prémium minőségű anyagokból készültek.

A MINI ötletes táskáiban minden eszköz biztonságban utazik

Széleskörű táskakínálatával az új MINI Lifestyle Kollekció mindenféle utazásra tökéletes megoldást kínál. A termékeket összetéveszthetetlen formavilág és egy sor praktikus részlet jellemzi, a személyes eszközök rendezett utaztatásáról pedig kiegészítő zsebek és ügyesen elrendezett, rugalmasan alakítható belső részek gondoskodnak – a MINI „ötletes helykihasználásra” építő alapelve mentén. Így nem csupán a brit prémiumgyártó izgalmas négykerekűi, de a kollekció táskái is egyszerre elegánsan és hatékonyan hasznosítják a rendelkezésükre álló helyet. Az új MINI Lifestyle Kollekció egyik legjellegzetesebb újítása a kontrasztszínekkel megtervezett Colour Block sorozat, amely az elegáns fekete, fehér és szürke árnyalattal dolgozó, „Island” kék és „Coral” vörös kiegészítő színekkel fűszerezett termékek hamisítatlanul egyedi szériája.

A Colour Block sorozat újdonságai között mutatkozik be a kiegészítő laptopzseb (MINI Colour Block Laptop Sleeve) és a kézitáska (MINI Round Colour Block Pouch), amelyek vízlepergető hatású vászonborítást viselnek. Az apró méretű, kör alakú kézitáskának köszönhetően minden pillanatban kéznél vannak a legfontosabb eszközök, miközben a vadonatúj hátizsákban egy egész napra elegendő felszerelés elfér. A hagyományosnál valamivel kisebb hátizsák (MINI Tonal Colour Block Backpack) minden korban a viselő testméretéhez igazítható, így nem csupán a természeti felfedezőtúrák alkalmával, de a hétköznapokban is tökéletesen használható.

Az élénk színekben ragyogó Colour Block sorozat ellentéte a kéttónusú táskakollekció, amelynek tételei az elegáns fekete köntös mögött meglepően merész, „Island” kék színű belső bélést viselnek. Az egyszerre modern és stílusos megjelenésről elegánsan szőtt markolatok és szíjak gondoskodnak. Az új MINI Lifestyle Kollekció válltáskáját (MINI Two-Tone Totepack) függőlegesen megnyújtott formában, két laptopzsebbel álmodták meg a tervezők. A párnázott belső zsebbel ellátott laptoptáska (MINI Two-Tone Laptop Bag) a dokumentumoknak és a jegyzeteknek is külön zsebet biztosít, az opcióként megvásárolható, cipzáras külső zsebnek köszönhetően pedig a táska a gurulós bőröndök kihúzható fogantyújára is könnyedén ráerősíthető. Amelyek ugyancsak az új MINI Lifestyle Kollekció részei: a hosszabb távokra utazó MINI-rajongókat a tágas utazóbőrönd (MINI Trolley) és a kézipoggyász (MINI Cabin Trolley) segíti, mindkettő elegáns szürke színben, „Island” kék és „Coral” vörös kiegészítő árnyalatokkal, dombornyomott MINI emblémával és jól ismert belső kialakítással. A kézipoggyász vadonatúj innovációja a gyorsan és könnyedén hozzáférhető első zseb, amelyben egy palacktartó háló és egy kivehető laptopzseb bújik meg.

Egyedi kiegészítők a hétköznapok MINI-életérzéséért

A praktikus segédeszközöktől az egyszerre inspiráló és szórakoztató stílusjegyekig, az új MINI Lifestyle Kollekció számtalan egyedi kiegészítőt tartogat. A két évvel ezelőtt bemutatott, előző kollekció olyan népszerű és bevált tételei, mint például az esernyők, a Bluetooth-hangszórók és a termoszok, az új kollekcióban is megtalálhatók, ezúttal „Island” kék és „Coral” vörös színben. Mindeközben a kollekció egy határidőnaplóval (MINI Cloth-Bound Notebook) bővült, az egykoron kézzel papírra vetett gondolatok emlékét egy töltőtoll (MINI Fountain Pen) idézi fel, az innovatív teatermosz (MINI Tea-Maker) pedig ugyancsak újdonságként mutatkozik be a termékpalettán. Utóbbit egy filterszűrővel és egy multifunkciós, csészeként is használható fedővel látták el a tervezők, a MINI rajongói így otthon, az irodában vagy a szabadban is pillanatok alatt varázsolhatnak maguknak teaidőt. Helytakarékossági okokból a teatermosz elemei tökéletesen egymásba csúsztathatók. Az új MINI Lifestyle Kollekció kiegészítőinek széles tárházát a svájci Ronda óraművel dolgozó, bőrszíjjal ellátott, vadonatúj színkombinációkban elérhető Colour Block karórák (MINI Colour Block Watch), valamint újrahasznosított acetátból készült, fényesen matt keretbe foglalt Panto (MINI Matt/Shine Panto Sunglass) és Aviator (MINI Matt/Shine Aviator Sunglass) napszemüvegek zárják.

Vadonatúj kaland minden nap: színes gyermekjátékok és guruló innovációk

Az új MINI Lifestyle Kollekció színes gyermekjátékai túlmutatnak a vezetés élményén és a brit prémiumgyártó legkisebb rajongóinak kreativitását, illetve ügyességét éltetik. A MINI kubb (MINI Kubb Game) pillanatokon belül családi játékteret varázsol bármelyik zöld területből: a játékot egyszerre két, egyenként maximum hatfős csapat játszhatja. A fából készült játék célja, hogy a csapatok pálcákat dobva ledöntsék az ellenfél rönkjeit, majd végül a játéktér közepén felállított királyt. A MINI kubb kicsiknek és nagyoknak egyaránt felhőtlen kikapcsolódást garantál. Ha rosszra fordul az idő, a MINI színpad (MINI Movie Stage) szórakoztatja a rajongókat: a kívülről dobozszerű újdonság kinyitva egy komplett színpaddá változik át, négy különböző jelenet-előkészítéssel, színes kellékekkel és egy kihajtható mobiltelefon-állvánnyal, amelynek segítségével az egész jelenet rögzíthető. A gyermekjátékok között ezúttal is megtalálható azon három nagysikerű termék, amelyek az előző MINI Lifestyle Kollekcióban mutatkoztak be: a háromdimenziós MINI kifestő (MINI Colouring Car Set), a MINI kézműves készlet (MINI Kids Craft Set) és a vasalható MINI emblémaszett (MINI Iron On Patch Set). A legkisebbek hálószobájába egyedi megjelenésű, fából készült kerekekkel és valódi gumiból készült abroncsokkal felszerelt MINI kisautók (MINI Pull Toy Car) csempészik be a vezetés élményét, a jogosítvány nélkül vezethető MINI modellek csúcsát azonban minden kétséget kizáróan a „vezethető” MINI kisautó (MINI Baby Racer) jelenti. A háromajtós MINI méretarányos változata a legendás kisautó legtöbb elérhető stíluselemét megörökölte, csendes gumiabroncsokkal és puha, kimosható ülőpárnával, már az alapfelszereltség részeként TÜV engedéllyel. A brit prémiummárka gördeszkáján (MINI Skateboard) állva azonban az ügyességé és az egyensúlyérzéké a főszerep: a guruló innovációt a MINI a gördeszkákra szakosodott ikonikus ausztrál céggel, a Penny Skateboards vállalattal karöltve készítette el. A műanyagból készült exkluzív termék a MINI egyedi „Chili Red” vörös fényezését és versenycsíkját viseli, ugyancsak jogosítvány nélkül kínálva fel a közlekedés színtiszta, kézzelfogható élményét.

Az új MINI Lifestyle Kollekcióban mindezeken felül megannyi méretarányos MINI modell is megtalálható, mozgó alkatrészekkel és végtelenül részletes kidolgozással. A modellpaletta egyik kivételes újdonsága az 1:18 méretarányban elkészített MINI Countryman, az „Island Blue” karosszériafényezési árnyalat modern kék tónusában.