AutóAddikt Újdonságok Már Magyarországon is rendelhető az új Ford Mustang

Már Magyarországon is rendelhető az új Ford Mustang

Az ikonikus, egyben legendás modell 50 éves története során először fordul elő, hogy a vadonatúj Ford Mustang európai specifikációval is megjelenik, és az autót az európai vásárlók is megrendelhetik.

ford_mustang_2015_001

A sportautó motorkínálatában egy 2,3 literes EcoBoost erőforrás és egy 5,0 literes V8-as blokk is szerepel, előbbivel szerelve a modell már elképesztően versenyképes, 11.270.000 forintos induló áron megrendelhető az exklúzív forgalmazási jogokkal rendelkezó FordStore márkakereskedésekben.

Az európai autóvásárlók már megrendelhetik a vadonatúj Ford Mustangot. Az ikonikus modell 50 éves története során most először fordul elő, hogy az autó egész Európában kapható. A 314 lóerős, 2,3 literes EcoBoost motorral vagy egy 418 lóerős, 5,0 literes V8-as erőforrással hajtott Mustang kupé és kabrió változatban rendelhető meg a FordStore márkakereskedésekben 11.270.000 Forintos induló áron. Az okostelefont és tabletet használó vevők egy új alkalmazás segítségével összeállíthatják és megoszthatják saját virtuális Mustangjukat, amit be is illeszthetnek egy általuk választott környezetbe.

ford_mustang_2015_005

Az Apple és Android készülékeken ezen a héten elérhető Virtual Mustang alkalmazással a vásárlók először kiválaszthatják a karosszéria fajtáját, a fényezést és a könnyűfém keréktárcsákat. Az így összeállított autót be is emelhetik egy tetszőlegesen kiválasztott környezetbe, amit készülékükkel fotóznak le, sőt még a jármű valósághű motorhangját is meghallgathatják – majd a fotót megoszthatják barátaikkal. A vevők egy online konfigurátor segítségével megalkothatják a számukra tökéletesen megfelelő Mustang-változatot, és itt ismerhetik meg az árakat is.

ford_mustang_2015_008

“Ez az ikonikus modell nem is érkezhetett volna ennél jobbkor Európába. A vadonatúj Ford Mustang minden idők legmodernebb, legfejlettebb technológiájú és legígéretesebb modellgenerációja a Mustang lenyűgöző története során.” – fogalmaz Roelant de Waard, a Ford Európa marketingért, értékesítésért és szolgáltatásokért felelős alelnöke. „Az autó vonzerejét ráadásul tovább növeli, hogy mindenki olyan változatot állíthat össze, ami teljes egészében a személyes ízlését tükrözi. Új alkalmazásunk segítségével a vásárlók azonnal láthatják, hogyan mutatna a vadonatúj Mustang a házuk előtt, és hogyan válhatna az autó életük szerves részévé.”

ford_mustang_2015_003

A hatfokozatú manuális vagy automata sebességváltóval egyaránt megrendelhető Ford Mustang alapfelszereltségének része a nagy teljesítményű fékrendszer-csomag, a 19 colos keréktárcsák, az automatikus xenon fényszórók, a LED hátsó lámpatestek és hátsó diffúzor. Ugyancsak alapáron jár a kétzónás klímaberendezés, a 9 hangszórós audiorendszer, valamint a 8 colos színes érintőképernyővel kiegészített hangvezérlésű SYNC 2 fedélzeti csatlakozási rendszer. Az opciók listáján olyan tételek szerepelnek, mint a klimatizált ülések, vagy a Luster Nickel felületkezelésű prémium 19 colos könnyűfém keréktárcsák. A tízféle fényezés közül a vevők az exkluzív Competition Orange és a háromrétegű Triple Yellow árnyalatokat is kiválaszthatják.

ford_mustang_2015_002

Európában a vadonatúj Ford Mustang kizárólag az új FordStore márkakereskedésekben rendelhető meg. A főleg nagyvárosi környezetekben felépített, új stílusú kereskedésekből egyre több jelenik meg a régióban. A Mustang korábban sosem került világszerte forgalomba, ám az új Mustang most több mint 100 piacon lesz kapható. Az első szállítmányok Ázsiába irányulnak, s az autó az év közepén érkezik meg Európába. Az európai vásárlók a 2014-es UEFA Bajnokok Ligája döntője idején rendelhették meg az első 500 darab Ford Mustangot. A mérkőzés során több mint 9300-an regisztráltak, hogy lefoglalhassák az autókat, s az első 500 regisztráció alig 30 másodperc alatt érkezett be.

Szóljon hozzá!