AutóAddikt Magazin Megérkezett a Snowkhana 3

Megérkezett a Snowkhana 3

Nagy valószínűséggel kezdjük úgy érezni, hogy végre összeállt kedvenc 2014-es videóink listája – és erre tessék: felbukkan a Mental Block!

snowkhana_3_autok

Az animált drift-sztár újra feltűnt a YouTube csatornán, méghozzá immár a harmadik Snowkhana-videóban! A Gymkhana sztárja, Ken Block által ihletett figura ismét egy autómodell kormánya mögött látható, amint némiképp feldúlja a környéket.

Vattából készült kipufogógáz-felhők, ötletszerűen feltűnő figurák a Csillagok Háborújából és a főszerepben Mr. Mikulás… A Snowkhana 1 és a Snowkhana 2 után így ITT A SNOWKHANA 3!

Ez lesz idén a kedvenc videód! És ki tudja? Ha videolistádon már szerepelnek a magasra rugdosó és spárgázó belgák, az ölelésre vágyó hóemberek és a fagyban dübörgő zuhanóbombázók, akkor ennek a videónak egy része akár még ismerősnek is tűnhet majd… Az előző két verzió nagy sikerére való tekintettel a Ford az idei Karácsony közeledtével bemutatja a sorozatban harmadik, Ken Block filmjei által inspirált vicces Snowkhana videóját. Jóllehet nézettségben egyelőre nem közelítik meg a Ken Block neve által fémjelzett Gymhkana videókat, az elmúlt két évben a Ford által Karácsony környékén kiadott vicces Snowkhana videók nagy népszerűségnek örvenenek a közösségi csatornákon, így mi sem volt természetesebb, mint hogy az alkotók idén is előrukkoljanak egy új változattal. A mactchboxok és a játékdoboz egyéb lakói által életre keltett videóval kapcsolatban a Ford néhény érdekességet is megosztott:

  • egy csomó játékfigura a rendező unokahúgaitól származik… ami lassan már egyfajta karácsonyi hagyománnyá válik
  • a Mikulás az egyetlen figura, aki mindhárom részben feltűnik (na meg a rénszarvas)
  • a forgatás öt estét vett igénybe, és napi öt-hat órán át tartott
  • a forgatás során nagyjából 7 hóspray és fél csomag vatta fogyott el
  • a driftpálya épületei üres üdítőitalos dobozokból, a hegycsúcsok purhabból készültek

És hogy mely videókból merített ötleteket a rendező? Íme:

Dove real beauty sketches

Iced Pool FAIL

BMW Drift mob

Epic Split

Hitchcock ninja cat

Coca Cola Christmas Truck

Spider Dog

Gymkhana 7