AutóAddikt Magazin Megérkezett az új, versenypályák által inspirált BMW M Kollekció

Megérkezett az új, versenypályák által inspirált BMW M Kollekció

Kronométerrel felszerelt exkluzív karóra, sportos szabású ruhadarabok és prémium minőségű kiegészítők csempészik be a hétköznapokba a BMW M modellek vérpezsdítő vezetési élményét.

bmw-m-kollekcio-2016-autoaddikt-006

Agilitás, dinamizmus, erő, pontosság – az új BMW M Kollekció darabjait szemmel láthatóan a BMW M modellek filozófiája járja át. A funkcionális ruhadarabok és az exkluzív kiegészítők testre szabott dizájn szerint alkottak kivételesen lendületes formát, a legmagasabb minőségi szabványoknak is megfelelve.

Teljesítmény és pontosság találkozása

A kivételes pontosságú automata karóra nem csupán a motorsport-rajongók szívverését gyorsítja fel. Az exkluzív, Svájcban készített Sellita SW 500 automata óramű zafír üvegből készült hátlapot és borítást kapott, amely a látványos kialakításon túl egyszerre sportos és elegáns benyomást kelt. A sárgaréz számlapon elhelyezett három kiegészítő kronométer, valamint a nap- és dátumkijelzés minden pillanatban pontos információkkal szolgál, a karórát pedig egyedi éjszakai megvilágítás és a BMW M trikolor árnyalata emeli egyedülállóan stílusos kiegészítővé. Az óra karimáján elhelyezett sebességmérő mindeközben még a bajor gyártó rajongóinak legszigorúbb elvárásait is kielégíti, hiszen a BMW M4 sportmodell ihlette skála 60 és 500 km/óra között mutatja az aktuális tempót. Így minden adott egy újabb körrekordhoz.

Hétköznapi funkcionalitás, erővel és könnyedséggel karöltve

A BMW M modellek erőtől duzzadó motorsport-génjeit az új kollekció ruhadarabjai is megörökölték, miközben a kifinomult szabás és az első osztályú anyaghasználat kettőse a hétköznapi funkcionalitás varázsát kelti életre.

bmw-m-kollekcio-2016-autoaddikt-001

Tökéletes példa erre a kiváló minőségű BMW M Férfidzseki, amely minden időjárásban megbízható meleget nyújt viselőjének, a zipzár és a gallér elé hajtható széltakaró ugyanis még a legerősebb széllökéseknek is ellenáll – az autón kívül és lenyitott tetővel egyaránt. A dzseki zipzárját a BMW M4 sportkormányáról mintázták a készítők, a steppelt bélés pedig a sportmodell első légbeömlőjét idézi.

A BMW M Női dzseki ezzel szemben az enyhén fényes textília és a steppelt anyaghasználat kifinomult kontrasztját állítja a középpontba. A kellemes melegről ezúttal is a vastag bélés gondoskodik, amelynek összetett varrásmintáján ugyancsak a BMW M4 sportkupé első légbeömlő-rácsa köszön vissza.

bmw-m-kollekcio-2016-autoaddikt-003

A neoprén-szerű BMW M Kabát széltaszító anyagból, a funkcionalitás és a stílus okos kombinációja szerint öltött testet. A nőknek készült kabát vállrészének, ujjának és hátának külső felületén a matt és a fényes anyagok váltakoznak, miközben a férfiak esetében steppelt felület felel a lendületes kialakításért.

A BMW M sportmodellek rajongói az új BMW M Kollekció pólóival minden pillanatban hódolhatnak szenvedélyüknek: a bajor gyártó a férfiaknak élénk árnyalatú BMW M logóval díszített BMW M Rajongói Pólóval, a nőknek pedig fényes BMW M logóval ellátott BMW M Pólóval kedveskedik.

A stílusos, BMW M dizájnba csomagolt unisex Puma sportcipők tökéletes tapadást biztosítanak: a szénszál-mintázatú, ezüstszínű BMW M X-Cat éppúgy garantálja a lendületes megjelenést, mint az elegáns kialakítású, fekete BMW M Evo Speed.

bmw-m-kollekcio-2016-autoaddikt-009

A prémium minőségű ruhadarabok és lábbelik mellett az új BMW M Kollekció számos erőtől duzzadó kiegészítőt is tartogat. A BMW M Lifestyle Fejhallgató – amely a zenehallgatás mellett a Bluetooth 4.0 technológiának köszönhetően vezeték nélküli telefonálásra is alkalmas – és az egyszerre két digitális eszköz töltését is lehetővé tevő BMW Utazótöltő (amely ugyancsak a BMW M4 jellegzetes légbeömlő-mintáját örökölte) tökéletes társ a hétköznapokban.

bmw-m-kollekcio-2016-autoaddikt-012

Ugyanez igaz a BMW M Kollekció új poggyászaira is. Ötletes kialakításának köszönhetően a BMW M Kézitáska például nem csupán rövidebb, de hosszabb utazásokhoz is kiváló választás, a párnázott belső rekeszben ráadásul még a laptop és a tablet is maximális biztonságban van. Aki pedig kivételesen erős, masszív kiállású útitársat keres, a BMW M Bőröndben és a BMW M Kézipoggyászban találhatja meg a tökéletes partnert. Eme prémium minőségű, keményfedeles táskák szénszál-mintázatú külső borítást, erős, teleszkópos fogantyút és négy duplagörgőt kaptak, amelyek a BMW M4 keréktárcsáira emlékeztetnek – nagyban megkönnyítve a repülőtereken és vasútállomásokon szükséges, dinamikus manőverezést. A BMW M Bőrönd és a BMW M Kézipoggyász elülső fedele a BMW M4 Coupé szénszálból készült tetővonalát örökölte, a rajongóknak így még utazás közben sem kell lemondaniuk a rendkívül dinamikus megjelenésről.

bmw-m-kollekcio-2016-autoaddikt-011

Az új BMW M Kollekció fentebb bemutatott ruhadarabjai, lábbelijei és kiegészítői a www.shop.bmw.com weboldalon és az egyes BMW márkakereskedésekben várják a bajor gyártó rajongóit, sok más termék társaságában.